نمایش ۱۰ هزار سند دوره تاریخ بلدیه در موزه شهرداری اصفهان

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: حدود ۱۰ هزار سند از دوره تاریخ بلدیه و زمانی که بایگانی شهرداری آغاز به‌کار کرده، حوالی سال ۱۳۱۵ تا امروز دسته‌بندی، اسکن و شناسه‌گذاری شده و در حال حاضر در موزه شهرداری به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد در برنامه رادیویی «صدای شهر» اظهار کرد: اقدامی که موجب شد تا یک گام دیگر امانت‌داری خود را به تاریخ، هویت و گذشته شهر ادا کنیم، راه‌اندازی موزه تاریخ شهرداری اصفهان است.

وی افزود: موزه تاریخ شهرداری اصفهان قرار است گذشته ما را همچون آینه‌ای نمایش دهد، حال ما را ترسیم کند و راه‌گشای آینده نیز باشد؛ در شهر به‌عنوان شهروند و کارگزار مردم وظیفه داریم حافظه تاریخی شهر را حفظ و به شکل هنری تبدیل کنیم و در اختیار نسل نوجوان و جوان قرار دهیم.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با بیان اینکه شهر اصفهان با پیشینه تاریخی، فرهنگی و هویتی، یک شهر موزه است، گفت: نیاز است موزه‌های مختلف در دل آن ایجاد شود و روایت متفاوتی را برای نسل‌های آینده داشته باشد.

معرک‌نژاد با بیان اینکه هفته‌های گذشته با تلاش جمعی در سطح استان اصفهان موزه ریسباف بازگشایی شد و در اختیار مردم قرار گرفت، ادامه داد: هم‌اکنون موزه تاریخ شهرداری مقابل موزه ریسباف، عمارت باغ زرشک در اختیار مردم قرار گرفت.

وی تصریح کرد: حدود ۱۰ هزار سند از دوره تاریخ بلدیه و زمانی که بایگانی شهرداری آغاز به‌کار کرد، حوالی سال ۱۳۱۵ تا به امروز دسته‌بندی، اسکن و شناسه‌گذاری شده و در حال حاضر به نمایش گذاشته شده است.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه قرار است از این پس مردم بتوانند به‌راحتی با گذشته شهر خود ارتباط برقرار کنند، گفت: اسناد و مدارکی که در شهرداری متعلق به مردم بوده است باید در اختیار آن‌ها قرار بگیرد و بتوانیم به‌واسطه رویدادهای مختلفی که تعریف می‌کنیم، حافظه شهر را مرور و به مردم یادآوری کنیم تا راه‌گشایی برای آینده آن‌ها باشد.

معرک‌نژاد خاطرنشان کرد: از شهروندان دعوت می‌کنم بازدید از این موزه را فراموش نکنند، زیرا در کنار آن رویدادهای جذابی برای کودکان و بزرگسالان تدارک دیده شده است، همچنین نمایش باغ زرشک از ساعت ۱۹:۳۰ به اجرا درمی‌آید.

کد خبر 762174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.