به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، سعید یوسفپور صبح امروز _سهشنبه بیستودوم خرداد_ در آئین رونمایی از پوستر پوش صمت، صنعت سبز، چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه توسعه صنایع و اقتصاد در استان نباید موجب تخریب محیط زیست استان شود، اظهار کرد: در دو سال اخیر تلاش بر این است که واحدهای صنعتی که مشکلات زیستمحیطی به وجود نمیآورند، مجوزها صادر و گرهای از مشکلات استان باز شود.
وی افزود: توسعه صنایع باید یک توسعه پایدار باشد، یعنی ضمن فعالیت صنایع، آب و خاک استان نیز حفظ شود، از هرگونه فعالیت صنعتی و اقتصادی که خلاف این موضوع باشد و موجب تخریب محیط زیست استان شود جلوگیری میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحالوبختیاری خاطرنشان کرد: سعی شده است واحدهای صنعتی که دچار مشکلات زیست محیطی بودند در وهله نخست به آنها کمک شود و حتی در بسیاری از موارد از صندوق حمایتی محیط زیست با رایزنیهای انجام شده تسهیلاتی برای رفع مشکل دریافت کردند.
یوسفپور ادامه داد: اگر ارادهای برای حل مشکل وجود نداشته باشد، واحد صنعتی متخلف به مراجع قضائی و از فعالیتش جلوگیری خواهد شد.
وی با اشاره به مشکلات زیستمحیطی کارخانه خمیر مایه ناغان، اضافه کرد: کارخانه خمیرمایه ناغان ارادهای برای حل مشکل ندارد و بهزودی این واحد صنعتی به مراجع قضائی معرفی و فعالیتش متوقف خواهد شد.
۲۵۶۰ پایش زیست محیطی از صنایع استان چهارمحال و بختیاری
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحالوبختیاری با اشاره به پایشهای صورت گرفته از صنایع استان اظهار کرد: طی سال گذشته حدود دو هزار و ۵۶۰ پایش بهصورت شبانهروزی انجام شد و سعی شده است که همه صنایع در شهرستانهای استان حداقل در یک فصل، دوبار پایش شود.
یوسفپور افزود: ۶۰ واحد صنعتی در لیست آلودگی زیست محیطی وجود داشتند که ۳۸ مورد آن رفع شده است.
پتروشیمی لردگان هیچ گونه آلودگی زیستمحیطی ندارد
وی با اشاره به پایشهای زیست محیطی صورت گرفته از پتروشیمی لردگان، تصریح کرد: پایشها در پتروشیمی لردگان با چهار پارامتر و بهصورت لحظهای رصد میشود، چالش زیستمحیطی این پتروشیمی آلودگی آب رودخانه بهوسیله آمونیاک است و در حال حاضر هیچ آلودگی از طریق این پتروشیمی وجود ندارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحالوبختیاری با اشاره به استخراج معادن در مناطق چهارگانه حفاظت شده استان، عنوان کرد: در حال حاضر در هیچکدام از مناطق حفاظت شده چهارگانه استان استخراج معادن را نداریم و هرگونه استخراج از این مناطق باید با مجوز ما صورت گیرد.
یوسفپور با اشاره به مشکلات زیستمحیطی در شهرکرد صنعتی سفیددشت، گفت: زنگ خطر زیستمحیطی در شهرک صنعتی سفیددشت به صدا درآمده است و اگر استقرار صنایع با آلاینده زیست محیطی بالا در این شهرک ادامهدار باشد به سرنوشت آلودگی هوا شهر اصفهان مبتلا خواهیم شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، در پایان این جلسه از پوستر پویش «سهم صمت در صنعت سبز» رونمایی شد.
نظر شما