تولید سالانه بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان میاندوآب

معاون سازمان جهادکشاورزی استان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از تولید سالانه بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا مقدم در بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب از صنایع عمل‌آوری و بسته‌بندی گوشت میاندوآب اظهار کرد: میاندوآب با دارا بودن بیش از ۶۴ هزار رأس دام سنگین و ۴۰۴ هزار رأس دام سبک و تولید سالیانه ۱۳۱ هزار تن انواع تولیدات دامی از جمله ۱۶ هزار تن گوشت قرمز و چهار هزار و ۷۸۰ تن گوشت سفید مرغ، یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان است.

وی افزود: با توجه جایگاه ویژه پرورش دام و طیور در اشتغال‌زایی و اقتصاد شهرستان، فعالیت کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور و صنایع عمل‌آوری و بسته‌بندی گوشت در میاندوآب به منظور جلوگیری از خسارت‌های ناشی از حمل دام زنده، ذبح دام و طیور با رعایت ضوابط بهداشتی و عرضه مواد پروتئینی با کیفیت مطلوب و استاندارد، از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان و رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: یک واحد کشتارگاه صنعتی مرغ با ظرفیت ۶۰۰۰ قطعه در ساعت و یک کشتارگاه صنعتی دام با ظرفیت کشتار روزانه ۳۰ رأس دام سنگین و ۴۵ رأس دام سبک در شهرستان میاندوآب فعالیت دارد.

مقدم ادامه داد: میاندوآب دارای دو واحد قطعه‌بندی و بسته‌بندی گوشت در مجموع با ظرفیت سالانه ۲۶۳۰ تن است.

وی عنوان کرد: واحد قطعه‌بندی و بسته‌بندی گوشت قرمز شهرک صنعتی میاندوآب با ظرفیت سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن، یکی از واحدهایی است که با هدف تسهیل و رفع موانع تولید توسط فرماندار میاندوآب مورد بازدید قرار گرفت.

مقدم اضافه کرد: این طرح در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع، با ۸۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف احداث شده و با فعالیت این واحد تولیدی برای تعداد ۲۲ نفر به‌صورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب تصریح کرد: واحد قطعه‌بندی و بسته‌بندی گوشت قرمز و سفید کوی وکیل‌کندی یکی دیگر از صنایعی است که توسط فرماندار شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.

مقدم گفت: این طرح در زمینی به مساحت دو هزار و ۸۲۱ مترمربع، با یک هزار و ۲۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف احداث شده و ظرفیت قطعه‌بندی و بسته‌بندی یک هزار و ۱۳۰ تن گوشت قرمز و سفید را دارد.

مقدم ادامه داد: با فعالیت این واحد تولیدی برای ۲۵ نفر به‌صورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.

به گزارش ایمنا، شهرستان میاندوآب با تولید بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز نزدیک به دو درصد از تولید گوشت قرمز کشور را برعهده دارد.

کد خبر 761653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.