ضرورت راه‌اندازی مجتمع‌های حرفه‌آموزی برای معتادان متجاهر در کردستان

مدیرکل زندان‌های استان کردستان گفت: مجتمع‌های اشتغال و حرفه‌آموزی برای معتادان متجاهر در استان کردستان راه‌اندازی شود تا این افراد بیشتر به سمت مواد مخدر نروند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مجتبی محمدی، امروز _شنبه نوزدهم خرداد_ در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار کرد: در سال جهش تولید ما نیازمند تولید پایدار هستیم که این مسئله نیز در گرو اشتغال و درآمد پایدار است.

وی لازمه دستیابی به درآمد پایدار را نیز مهارت آموزی دانست و افزود: ایجاد کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ خروجی آن‌چنانی ندارد بلکه باید مجتمع‌های اشتغال و حرفه‌آموزی برای معتادان متجاهر در استان راه‌اندازی شود تا این افراد در آنجا مهارتی را یاد بگیرند و مشغول به کار شوند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان گفت: حدود ۵۰ درصد از ورودی‌های زندان‌های استان را معتادان متجاهر تشکیل می‌دهند که چندین بار دستگیر شده‌اند و ما دیگر گنجایش نگهداری از این افراد را نداریم.

محمدی از عدم همکاری بانک‌های استان نیز برای پرداخت تسهیلات به کارآفرینان شاغل در زندان‌های استان و معتادان بهبود یافته انتقاد کرد و گفت: بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات به کارآفرینان و افراد بهبود همکاری نمی‌کنند و این افراد ماه‌ها در صف دریافت تسهیلات قرار دارند.

غربالگری معتادان متجاهر در شهرستان‌های کردستان صورت گیرد

حسین رسولی، مدیرکل بهزیستی کردستان نیز در این جلسه: آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی و توانمندسازی بهترین اقدام در راستای پیشگیری از اعتیاد است و هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نیز امری ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت کانون یاریگران زندگی، افزود: در زیرمجموعه این کانون، یاریگران کار و تولید، دانش آموزی، ورزشی، روستایی و دانشجویان هستند که در بحث توانمندسازی و آموزش برای اقشار بهبودیافته می‌توانند اقدامات خوبی را انجام دهند.

ضرورت راه‌اندازی مجتمع‌های حرفه‌آموزی برای معتادان متجاهر در کردستان

مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: پذیرش معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۵ ممنوع شده است اما با توجه به کمبود کمپ ماده ۱۶ در استان، با مصوبه شورای تأمین استان امیدواریم بتوانیم در مراکز ماده ۱۵ معتادان متجاهر را پذیرش کنیم.

رسولی به ضرورت غربالگری معتادان متجاهر در شهرستان‌های استان نیز تاکید کرد و گفت: فرمانداران در شهرستان‌ها به امر غربالگری معتادان متجاهر کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: مراکز نگهداری معتادان استان، چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از سال گذشته تاکنون طلبکار شده‌اند که تسریع در پرداخت مطالبات این مراکز باید صورت گیرد.

ضرورت فرهنگ‌سازی مبارزه با مواد مخدر در مدارس

محمد جباری، دادستان مرکز استان نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اقدامات خوبی که تاکنون در استان کردستان صورت گرفته است، وضعیت آسیب‌های اجتماعی در استان بالا نیست که باید سعی کنیم این وضعیت تثبیت شود و آمار آسیب‌های اجتماعی رو به کاهش برود.

وی به ضرورت فرهنگ‌سازی مبارزه با مواد مخدر در مدارس تاکید کرد و افزود: شخصیت هر فرد از دوران مدرسه شکل می‌گیرد که در این راستا نیاز هست اقدامات تبیینی و آگاه‌سازی در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس استان صورت بگیرد.

دادستان سنندج، تهیه اطلس مکانی محلات دارای بیشترین توزیع کننده مواد مخدر و معتادان متجاهر را نیز خواستار شد و اضافه کرد: جلوگیری از کشت خشخاش و دانه‌های مواد مخدر در کشور، یک دغدغه است که اخیراً گزارش‌هایی نیز در خصوص در کردستان به گوش می‌رسد که نباید بگذاریم استان به این سمت پیش برود.

کد خبر 761116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.