به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمید شاهمحمدی در جلسه بازدید از پروژه مشارکتی بازار طلا و جواهر خورشید اصفهان و رفع موانع عملیاتی این پروژه اظهار کرد: این سازمان همواره بر تأمین منافع شهر و شهروندان تاکید دارد و بر این اساس، مانعزدایی از پروژههای مشارکتی و تسریع در بهرهبرداری از این پروژهها را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: پروژههای نیمهکاره زیادی در شهر اصفهان وجود دارد که هر کدام به دلایلی در چرخه فعالیت قرار نگرفتهاند، هرچند که از ابتدا باهدف مولدسازی در این خصوص اقدام شده است و از نظر ما پروژهای که به نوعی تکمیل شده، اما در چرخه بهره برداری قرار نگرفته است، هنوز پروژه نیمهکاره قلمداد میشود.
رئیس منطقه ۶ سازمان بازرسی کشور و بازرس کل استان اصفهان تصریح کرد: همانگونه که پروژه به شکل مشارکتی آغاز شده است، باید با مشورت و تفاهم دو طرف در راستای رضایت یکدیگر مشکلات و مسائل آن نیز برطرف شود؛ این به مراتب بهتر از آن است که موضوع در دیگر محافل رسیدگی، مورد بررسی واقع شود، چراکه در آن صورت هدررفت زمان و هزینه را در بهترین اوقات بهرهوری از چنین پروژههای محرک توسعه و رونق اقتصاد شهری خواهیم داشت.
شاهمحمدی تاکید کرد: نکتهای که باید به دقت در تنظیم قراردادهای مشارکتی به آن توجه داشت، رعایت حقوق دو طرف در کسب منافع حاصل از اجرای پروژه مشارکتی است، بهویژه وقتی که آن طرح جزو منابع، داراییها و یا اموال شهر هم محسوب شود که دیگر از حساسیت و اهمیت دوچندانی برخوردار خواهد بود.
وی از آمادگی کامل سازمان بازرسی برای همکاری در رفع ابهامات عملیاتی و اجرایی این پروژه خبر داد.
بازار طلا و جواهر خورشید، بزرگترین بازار طلا و جواهر کشور است
مسعود حیدری، مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان نیز در حاشیه بازدید از پروژه گفت: بازار طلا و جواهر خورشید، بزرگترین بازار طلا و جواهر کشور است که قرارداد اجرایی آن در سال ۱۳۹۸ با مشارکت بخش خصوصی اصفهان منعقد شده است.
وی ادامه داد: این پروژه فاخر و بینظیر در کشور، در جوار میدان تاریخی امام علی (ع) و در قلب بازار سنتی اصفهان احداث شده و با زیربنای ۳۲ هزار متر مربع، شامل ۳۲۴ واحد تجاری در دو طبقه و دو پارکینگ است که هر کدام ۸۵۰۰ متر مربع وسعت دارد.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان اضافه کرد: یکی از وظایف سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان آن است که در راستای مانعزدایی از پروژههای مشارکتی اقدام کند.
حیدری از تکمیل مراحل احداث این پروژه خبر داد و افزود: بعضی پروژههای مشارکتی در گذر زمان به دلیل تغییر در طراحی و اصلاح در ساختار، همچنین افزایش هزینههای عملیاتی و اجرایی با موانعی روبهرو میشوند که ضرورت دارد این موانع بررسی و با همراهی دو طرف مرتفع شود.
وی افزود: دستگاههای نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور هم به کمک ما آمدند و با حضور در این پروژهها راهنمایی و همراهی لازم انجام شده است.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان با تقدیر از مساعدت رئیس منطقه ۶ سازمان بازرسی کشور و سایر بازرسان این سازمان که بهصورت میدانی در این پروژه حضور یافتند، اضافه کرد: در این جلسه موارد سرمایهگذار مطرح شد و با توجه به اینکه این پروژه در مراحل پایانی خود قرار دارد، مقرر شد گرهگشایی لازم در آن انجام شود.
حیدری گفت: امیدواریم این پروژه فاخر در کوتاهترین زمان ممکن افتتاح شود و در اختیار شهروندان قرار گیرد.
نظر شما