محمدمهدی نیکونژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در یزد، اظهار کرد: تا پنج دوره گذشته شورای اسلامی شهر یزد، شهرداری بهعنوان پیمانکار بزرگ عمرانی و خدماتی در سطح شهر شناخته میشد و صرفنظر از برنامههای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در حوزههای عمرانی و خدماتی شهرداری یزد به کار گرفته میشد و خدماتدهی میکرد.
وی با بیان اینکه تبدیل شهرداری یزد از پیمانکار عمرانی به یک نهاد مدنی و اجتماعی در دوره ششم شورای اسلامی محقق شد، افزود: در این دوره از شورا، شهرداری نهتنها بهعنوان پیمانکار بزرگ عمرانی و خدماتی، بلکه بهعنوان نهاد مدنی و اجتماعی باید در حوزههای فرهنگی، آموزشی، ورزشی، محیط زیستی و سلامتی آماده ارائه خدمات باشد.
عضو شورای اسلامی شهر یزد دلیل این ادعا را افزایش ۳۰۰ درصدی اعتبارات و پروژههای فرهنگی و اجتماعی عنوان و خاطرنشان کرد: این افزایش اعتبار در بخش فرهنگی به معنای افزایش پیدا نکردن اعتبارات عمرانی نیست، بلکه بهتناسب اعتباراتی که برای بخش عمرانی در نظر گرفته شده در پروژههای فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و ورزشی نیز اعتبارات افزایش پیدا کرده است.
نیکونژاد اضافه کرد: سال گذشته، ۵۰۰ پروژه بزرگ و کوچک عمرانی در یزد تعریف شد؛ در کنار آن نیز ۷۶۵ پروژه فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و گردشگری نیز در سطح شهر یزد انجام شده است.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال اگر پروژه بزرگ تقاطع زیرگذر میدان صاحبالزمان و دیگر پروژههای بزرگ عمرانی اجرا شد در کنار آن فعالیتی از جمله برگزاری یازدهمین دوره المپیاد ورزشی محلات یزد نیز با مشارکت ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در مدت شش ماه تعریف و اجرا شد.
عضو شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد: چنانچه تکمیل پروژه نیمهتمام بلوار ابوترابی انجام شود، در کنار آن طرح فرهنگی طراوت مسجد با مشارکت بیش از ۶۰۰۰ نفر از نوجوانان ۱۳ تا ۱۶ ساله یزدی صورت گرفت و اقدامات عمرانی و فرهنگی نظیربهنظیر انجام شد.
نیکونژاد گفت: تا پیش از این سابقه نداشته است که پروژههای فرهنگی همتراز با پروژههای عمرانی تعریف شود، اما در حال حاضر سطح اجرای پروژههای فرهنگی متناسب با پروژههای عمرانی ارتقا پیدا کرده است.
نظر شما