به گزارش خبرگزاری ایمنا، از ساعت ۸ صبح امروز _دوشنبه چهاردهم خرداد_ پنجمین و آخرین روز مهلت ثبت نام نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد و تا ساعت ۱۸ امروز ادامه دارد.
روز گذشته ۲۰ نامزد ثبتنام خود را در انتخابات قطعی کردند تا تعداد کاندیداها در مجموع به ۳۷ برسد.
الیاس نادران، نماینده مردم تهران در مجلس هفتم، هشتم، نهم و یازدهم اولین نامزدی بود که صبح امروز برای ثبتنام در محل ستاد انتخابات وزارت کشور حاضر شد.
نادران در جمع خبرنگاران گفت: بنا دارم رئیسجمهور مردم باشم نه احزاب و جریانات سیاسی و شعارم «نجات اقتصاد ایران» است.
وی افزود: هیچکدام از احزاب و شخصیتهای سیاسی از من برای آمدن دعوت نکردند، مدیون هیچکدام شأن نیستم.
پس از نادران، حسن سبحانی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
سبحانی، دکترای علوم اقتصادی و استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران است. وی نماینده دورههای پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم دامغان بود و از کاندیداهای ثبتنامی انتخابات دوازدهمین دوره ریاستجمهوری بود که صلاحیتش در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم و دوازدهم رد شد.
حسن کامران، نماینده مردم اصفهان در دورههای چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم و دهم، سومین کاندیدای بود که برای ثبت نام به ستاد انتخابات کشور رسید.
کامران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنده همیشه روی دم کلفتهای متخلف و کارچاق کنها پا گذاشتم اما امروز متأسفانه این قشر بروز و ظهور دارند و کسی نتوانسته با آنها مقابله کند، به همین دلیل به میدان آمدم.
حجت الاسلام احمد اکبری، مدرس حوزه علمیه قم و مشاور معاون اول دولت نهم چهارمین نامزدی بود که ثبت نام خود را در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قطعی کرد.
پس از اکبری، محمد ناظمی اردکانی اولین وزیر تعاون در دولت محمود احمدینژاد برای ثبت نام وارد ستاد انتخابات کشور شد.
سیده حمیده زرآبادی نماینده ادوار مجلس دومین کاندید زنی بود که پس از زهره الهیان موفق شد به عنوان کاندید ریاست جمهوری ثبت نام خود را قطعی کند.
زرآبادی پس از ثبت نام در انتخابات گفت: امیداورم روزی شاهد این باشیم که در یک انتخابات عادلانه مردم زنی را از بین زنان شایسته سرزمینم به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند.
علی آذری نماینده قوچان در مجلس یازدهم، نامزد دیگری بود که برای ثبت نام وارد ستاد انتخابات کشور شد، پس از او محمدرضا اسکندری وزیر جهاد کشاورزی دولت نهم نیز ثبت نام خود را قطعی کرد.
وحید جلال زاده، رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی نامزد بعدی انتخابات ریاست جمهوری بود.
حضور اردشیر مطهری نماینده حوزه انتخابیه گرمسار در مجلس یازدهم به همراه همسرش نیز از حواشی جالب توجه روز پایانی ثبت نام نامزدها بود.
اسحاق جهانگیری معاون اول دولت یازدهم و دوازدهم چهره شاخصی بود که پس از اعلام تلویحی روز گذشته در صفحه اینستاگرام خود، ظهر امروز به وزارت کشور آمد و ثبت نام خود را قطعی کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران که از او پرسیده بودند آیا به عنوان نماینده اصلاحات حاضر شدهاید؟ گفت: اصلاح طلب هستم اما ملی فکر میکنم.
محمد وحدتی، نماینده مجلس دهم شورای اسلامی نیز نفر بعدی بود که برای ثبتنام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد و پس از آن محمد رویانیان یکی از فرماندهان پیشین پلیس راهنمایی و رانندگی با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
حسین گروسی، حسن نوروزی، مهدی شیخ، محمدعلی وکیلی و محسن کوهکن از دیگر نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی بودند که با حضور در ستاد انتخابات کشور، برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام حضور کردند.
پس از این نمایندگان محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران و در ادامه، محمدمهدی زاهدی وزیر اسبق علوم و نماینده ادوار مجلس و علیرضا افشار معاون سیاسی سابق وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.
در ادامه نیز اصغر سلیمی، از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی و مصطفی پورمحمدی وزیر کشور دولت نهم برای ثبتنام به ستاد انتخابات آمدند.
ساعت ۱۵:۲۰ بود که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز برای اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری وارد ستاد انتخابات شد و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با درس گرفتن از گذشته و شناختی که از امکانات کشور و تواناییهای موجود دارم، میدانم که میتوانیم به کمک هم، با یک مدیریت مسئولیتپذیر و انقلابی دولتی کارآمد را ایجاد کنیم.
در ادامه نیز هاجر چنارانی، ضرغام صادقی، علی وقفچی، سید احمد موسوی، ابراهیم عزیزی و سیدعلی حسینی از نمایندگان پیشین و فعلی مجلس شورای اسلامی با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.
در ادامه نیز عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولتهای یازدهم و دوازدهم با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد و در جمع خبرنگاران گفت: به گمان من انتخابات یک قرارداد اجتماعی میان رئیس جمهور و یکایک شما است؛ این یک قرارداد واقعی است، رئیس جمهور باید به حقوق شهروندان اعتراف کند و تعهدات خود به شهروندان را به وضوح بگوید.
پس از آن هم داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد و گفت: برای دنبال کردن راه رئیسجمهور شهید پا به عرصه انتخابات گذاشتهام تا بتوانم دولت تراز انقلاب اسلامی را داشته باشم.
در ادامه این روند و در آخرین ساعت ثبت نام، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با تصویری از شهید رئیسی با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد و با حضور در جمع خبرنگاران بیان کرد: فراگیرسازی حرکت پر تلاش رئیس جمهور شهیدمان نیاز به یک نهضت بزرگ مردمی و ملی دارد؛ اگر به دنبال درآمد و زندگی بهتریم، اگر به دنبال معیشت و رفاه بالاتریم، اگر به دنبال اشتغال و ازدواج جوانهاییم، اگر به دنبال اعتلا و عزت ایرانیم؛ ما کارگاهی به وسعت ایران میخواهیم.
پس از بذرپاش نیز، امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید برای ثبت نام در انتخابات، وارد ستاد انتخابات کشور شد و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: تاکید میکنم که نسخههای مختلفی در برخی دولتهای گذشته تجربه شده است، ارتجاع و بازگشت به گذشته به زیان ما خانواده بزرگ ایران تمام خواهد شد.
در ادامه نیز صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز نفر بعدی بود که با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام حضور کرد.
رفت بیات یکی از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی با حضور در ستاد انتخابات کشور نیز آخرین ثبت نامی برای این دوره از انتخابات ریاست جمهوری بود.
نظر شما