حمایت مدیریت شهری قم از قانون خانواده و طرح جوانی جمعیت

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه شورای اسلامی شهر در اعمال و اجرای طرح‌های جوانی و جمعیت نظارت داشته است و از این طرح حمایت می‌کند گفت: اجرای ماده ۲۴ طرح جوانی جمعیت در دستور کار قرار دارد.

نرجس نیازمند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به طرح جوانی جمعیت اظهار کرد: در دوره ششم کمیته زنان و سپس کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شد و در راستای قانون خانواده و طرح جوانی جمعیت اقداماتی را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: در قانون خانواده و طرح جوانی جمعیت بعضی از موارد به عنوان وظایف شهرداری‌ها مشخص شده و منابع مالی را به عنوان دولت بیان کرده که معنا و مفهوم از دولت مشخص نیست و این یکی از ایرادات شاخص این طرح است.

عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه شهرداری‌ها بر اساس میزان توانایی که دارند در بودجه اعمال می‌کنند، تصریح کرد: شورای اسلامی شهر قم طرح جوانی جمعیت را در دو بخش خانواده شهرداری قم و خانواده شهر پیگیری است.

نیازمند از اعمال و افزایش حقوق در امر ازدواج و فرزند آوری از سال گذشته خبر داد و تاکید کرد: ۳۰۰۰ نیرو در بخش خانواده شهرداری وجود دارد که در برخی قسمت‌ها چون ازدواج و فرزند آوری خدمات رفاهی در نظر گرفته شده و این می‌تواند الگویی برای دیگر سازمان‌ها و ارگان‌ها باشد.

وی اضافه کرد: شورای اسلامی شهر قم در اعمال و اجرای این طرح نظارت داشته و از این طرح حمایت می‌کند

رئیس کمسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم عنوان کرد: ماده ۳۲ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وزارت راه شهرسازی، شهرداری و دهیاری‌ها را مکلف می‌کند تا حداقل یک سوم ظرفیت سالانه تبلیغات محیطی خود را به موضوع ازدواج و فرزند آوری، رشد شهر و تعالی خانواده اختصاص دهند که با پیگیری شورای اسلامی شهرقم، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری قم مطابق مصوبه زنان و خانواده و ماده ۳۲ مکلف شد تا یک سوم از ظرفیت اسمی سالانه از فعالیت تبلیغات محیطی برای تبلیغات فرهنگی در نظر بگیرد.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم در خصوص خانواده شهر در طرح جوانی جمعیت، اضافه کرد: بر اساس قانون حمایت از خانواده و طرح جوانی جمعیت، خانواده‌هایی که دارای سه فرزند زیر ۲۰ سال هستند ،۱۰ درصد عوارض ساخت واحد تا ۲۰۰ مترمربع تخفیف دارند که با پیگیری کمیسیون زنان و خانواده در سال ۱۴۰۳ محقق و اجرایی شد.

نیازمند با اشاره از اعمال ماده ۲۲ قانون حمایت از خانواده و طرح جوانی جمعیت در امور شهری خبر داد و تاکید کرد: شهرداری قم موظف است در پروژه‌های شهری به بحث مادران دارای کودک و نوزاد توجه داشته باشد و شورای اسلامی شهر در سال اول پیشنهاد کرد تا به جای پله برقی در پل‌های عابر پیاده از آسانسور استفاده شود که در حال حاضر ۲۰ پل عابر پیاده در نقاط مختلف سطح شهرقم آسانسور نصب شده و این پروژه ادامه دار خواهد بود.

وی اضافه کرد: در راستای توجه به مادران و حمایت از خانواده، در پایانه‌های مسافربری شهرداری قم اتاق مادر و کودک ایجاد شده است.

رئیس کمسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم گفت: با وجود اینکه منابعی از طرف دولت پیش بینی نشده اما شهرداری قم آمادگی دارد تا مطابق ماده ۲۴ طرح جوانی جمعیت عمل کرده و حمل و نقل، اماکن فرهنگی و تفریحی را برای مادران دارای ۳ فرزند نیم بها کند.

نیازمند از ۴۷ هزار خانواده دارای سه فرزند دانش‌آموز در شهر قم خبر داد و افزود: حمایت از خانواده‌های دارای سه فرزند دانش‌آموز نیازمند حمایت دولت از این طرح است و در تلاش هستیم تا در سرویس حمل‌ونقل دانش آموزان اقداماتی انجام دهیم.

کد خبر 759566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.