مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی اظهار کرد: شوراهای اجتماعی محلات، نقش نظارتی، مشورتی و کارشناسی بین سازمانها و نهادها و ساکنان محله را ایفا میکنند.
وی افزود: به منظور ارتقای کارآمدی شورای اجتماعی محلات، اعضای این شوراها باید ابتدا درخواستهای مردمی را با بدنههای متخصص و کارشناسی مطرح نموده و سپس در شورای اجتماعی پیشنهاد کنند.
معاون اجتماعی و مشارکتهای شهرداری مشهد مقدس گفت: شهرداری بهعنوان یک نهاد اجتماعی، مجری سیاستهای شورای اسلامی شهر است و سیاستهای ابلاغی شورای اسلامی ششم بر استفاده از نظر مردم تاکید ویژه دارد و پروژههای زودبازده در محله یکی از این نمونهها است.
ابراهیمی افزود: یکی از مهمترین رویکردهای شهرداری، کارآمدی شورای اجتماعی محله است و کارآمدی شورای اجتماعی محله در گرو اجرای درخواستهای مردمی است.
وی گفت: اجرای پیشنهادها نیازمند کارِ کارشناسی و مشورتی با متخصصان است؛ ارتباط بیشتر اعضای شورای محله با مردم محله مورد تاکید ما است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای شهرداری مشهد مقدس با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای ارزیابی عملکرد شورای اجتماعی محلات، میزان سرمایه اجتماعی شورای اجتماعی محله است، گفت: امروز با فضای مجازی زمینه ارتباط با مردم، هم گستردهتر و هم ارزانتر شده است و از این ظرفیت باید بهره بگیریم.
نظر شما