از اقدامات دولت سیزدهم برای رسانه‌ها تا تلاش وزارت ارتباطات برای پوشش فیبر نوری در اصفهان

ایمنا از اقدامات دولت سیزدهم برای رسانه‌ها، آغاز عملیات اجرایی ۱۳۳ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان، پرورش ورزشکاران شاخص توسط کمیته‌های فرهنگی، پیشرو بودن اصفهان در ورزش و تلاش وزارت ارتباطات برای پوشش فیبر نوری در کلان‌شهر اصفهان در بسته خبر خوب می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبر خوب به سراغ اقدامات دولت سیزدهم برای رسانه‌ها می‌رویم، در ادامه نیز آغاز عملیات اجرایی ۱۳۳ کیلومتر بزرگراه با حضور وزیر راه در سیستان و بلوچستان مطرح شده است، همچنین پرورش ورزشکاران شاخص توسط کمیته‌های فرهنگی، پیشرو بودن اصفهان در ورزش و تلاش وزارت ارتباطات برای پوشش فیبر نوری در کلان‌شهر اصفهان نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

دولت سیزدهم برای رسانه‌ها چه کرد؟/ روایتی از توجه ویژه شهید جمهور به انتقاد مطبوعات

دولت سیزدهم برای رسانه‌ها چه کرد؟

توجه دولت سیزدهم به رسانه‌ها، محدود به نشست‌ها نمی‌شد و زمانی که به کارنامه ۳ ساله آن نگاهی می‌اندازیم، شاهدیم که این امر در عمل نیز اثبات شده و افزایش ظرفیت مسکن خبرنگاران، رشد چشمگیر بیمه خبرنگاران، راه‌اندازی دوباره جشنواره و نمایشگاه مطبوعات و… از جمله اقدامات مؤثر دولت در این حوزه است.

ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اتفاقات خوب رقم خورده در وزارت ارشاد تصریح می‌کند: در دولت سیزدهم چتر حمایتی در حوزه اصحاب رسانه تغییرات چشمگیری یافت به طوری که در ابتدای تشکیل دولت اضافه بر بودجه وزارت ارشاد، ۵۰۰ میلیارد تومان در صندوق اعتباری هنر که مختص حمایت از هنرمندان، خبرنگاران، نویسندگان و… است قرار گرفت تا امکانات و تسهیلات به اعضای اصحاب رسانه که در آن ایام در صندوق اعتباری هنر عضو بودند داده شود.

وی با اشاره به اینکه در طول فعالیت دولت سیزدهم چند اتفاق خوب که در این سال‌ها تعطیل شده بود، مجدد آغاز به فعالیت کرد، ادامه می‌دهد: در سال گذشته جشنواره مطبوعات بعد از ۱۰ سال با حضور رئیس جمهور برگزار شد، همچنین نمایشگاه رسانه‌های ایران که از سال ۹۶ به دلایلی چون کرونا، تغییر معاونت‌های مطبوعاتی وقت و مواردی از این دست تعطیل شده بود پس از وقفه ۶ ساله در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد.

عطاالله اکبری، مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: این طرح‌ها شامل قطعه چهار محور زاهدان- خاش به طول ۳۸ کیلومتر، قطعه چهار محور زاهدان- بم به طول ۳۲ کیلومتر، قطعه ۲ محور زابل- زاهدان به طول ۲۳ کیلومتر، قطعه یک محور خاش- سراوان به طول ۲۰ کیلومتر و قطعه چهار محور زاهدان- بیرجند به طول ۲۰ کیلومتر است.

وی بیان اینکه هزینه ساخت هر یک کیلومتر بزرگراه حدود ۴۰ میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: برآورد اولیه اجرای طرح‌های مذکور سه هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان است که اداره کل راه و شهرسازی و متولیان امر مصمم هستند تا با اجرای کامل و تکمیل هر چه سریع‌تر این طرح‌های مهم و توسعه محور ضمن فراهم کردن آسایش بهتر شهروندان و هم‌وطنانی که از مسیرهای ارتباطی استان عبور می‌کنند به کاهش تصادف‌های جاده‌ای در این استان کمک کند.

کمیته‌های فرهنگی، ورزشکاران شاخص را پرورش می‌دهند

پرورش ورزشکاران شاخص توسط کمیته‌های فرهنگی

حجت‌الاسلام علی احدی، مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مراسم اختتامیه دوره توانمندسازی مسئولان ورزشی اظهار کرد: امروزه چند شبکه مهم در ورزش کشور تشکیل شده است، اولین شبکه مرتبط با چهره‌های ورزشی است، جامعه‌ای تحت عنوان نجوا تشکیل شده و بیش از ۳۰۰ چهره شاخص ورزشکار در آن حضور دارند، در این جامعه بیش از ۳۰ اردوی جهادی را پشت سر گذاشته‌ایم، زندانی‌های بسیاری را آزاد کرده‌ایم و بارها نیز مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته‌ایم.

وی افزود: شبکه دوم شامل مدیران فرهنگی و ورزشی است که در حال حاضر ۶۰۰۰ نفر در آن فعال هستند و در این دوره توانمندسازی نیز اهداف بعدی خود را ترسیم و مرور کردیم‌.

مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: شبکه سوم شبکه کمیته‌های فرهنگی هیئت‌های ورزشی است که پیش از این وجود نداشته است و به همین دلیل آزمون و خطاهای بسیاری را به خود می‌بیند؛ بدون تردید می‌توان از دل کمیته‌های فرهنگی چهره‌های برجسته بسیاری را پرورش داد که این اقدام در قیامت نیز پاداش بسیاری دارد، این شبکه نیازمند تکرار و دیدارهای متعدد است و باید برای آن همت وجود داشته باشد. تبیین چنین شبکه‌ای در فدراسیون‌ها پروسه‌ای طولانی مدت است که تا این لحظه رشد خوبی داشته و این رشد باید بیش از گذشته باشد.

حجت‌الاسلام احدی با بیان اینکه شبکه چهارم شبکه باشگاه‌های فرهنگی کشور است، ادامه داد: جشنواره‌ای را پیش‌رو خواهیم داشت که از باشگاه‌هایی که در حیطه فرهنگی فعال بوده‌اند تجلیل خواهد شد، در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار باشگاه در سطح کشور وجود دارد و از هر استان باید ۲۰ باشگاه برای حضور در این جشنواره معرفی شود. برای باشگاه‌هایی که در حیطه فرهنگی فعال هستند پنلی طراحی شده تا گزارش‌های خود را با سایر باشگاه‌ها به اشتراک بگذارند و در نهایت نیز از باشگاه‌های برتر تجلیل خواهد شد.

اصفهان در ورزش پیشرو است

اصفهان در ورزش پیشرو است

احسان محمدی، رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی و بازی جوانمردانه فدراسیون فوتبال ایران در حاشیه مراسم افتتاحیه کارگاه توانمندسازی مسئولین کمیته‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی هیئت‌های ورزشی فوتبال، والیبال، کشتی، تیراندازی و کونگ‌فو سراسر کشور که به میزبانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون که افتتاحیه را گذراندیم از نظر من قدمی مثبتی در راستای هم‌اندیشی و شبکه‌سازی خانواده فرهنگی پنج فدراسیون انجام دادیم که نمی‌توانیم بگویم اولین قدم همیشه بهترین قدم است، اما لازم‌ترین قدم است.

وی افزود: معتقد هستم که استان اصفهان در ورزش پیشرو است و بیش از آنچه خودتان فکر کنید در استان‌های دیگر به شما نگاه می‌کنند، شما یک پایتخت فرهنگی بسیار بزرگ و یک خواستگاه ادبی، هنری، دینی و اجتماعی دارید و به همین دلیل هر واژه یا رفتار از شما را با میکروسکوپ نگاه و قضاوت می‌کنند، همان‌گونه که رفتارها و مدهای خوب شما را کپی و تقلید می‌کنند، مطمئن باشید که رفتارهای خطای شما را نیز همان‌گونه بزرگ می‌کنند، چراکه شما اصفهانی هستید.

محمدی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین کارها این است که دست از بهانه‌جویی برداریم، کار نکردن دیگر شهرها در بخش فرهنگی بهانه کافی برای کار نکردن ما نیست و باید قدم محکمی برداریم و به کاری که داریم عشق بورزیم، اگر ورزش را دوست داریم باید کاری کنیم که ورزش را باعث لذت جمعی و باعث حال خوب مردمی بشود که حال دلشان خوب نیست و من برای برداشتن قدمی دیگر در این راستا اینجا هستم.

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، امیر محمدزاده لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با حضور در استانداری اصفهان با استاندار اصفهان و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری دیدار و در خصوص پوشش فیبر نوری در اصفهان و پوشش مخابرات در نقاط کور جاده‌ای استان، گفت‌وگو کردندِ محمدزاده لاجوردی در این دیدار اظهار کرد: درصدد هستیم در سریع‌ترین زمان ممکن تمام مناطق کلان‌شهر اصفهان تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرد.

وی افزود: رئیس‌جمهور شهید یک روز قبل از شهادت در جلسه شورای عالی فضای مجازی پیگیر طرح فیبرنوری در کشور بودند از این رو با جدیت بیشتری پیگیر این طرح هستیم تا در مدار خدمت‌رسانی به مردم قرار بگیرد.

معاون وزیر ارتباطات بیان کرد: هدف این است که از ایجاد انحصار در اپراتورها جلوگیری کنیم و در مسیر رقابت خدمت‌رسانی بهتری به مردم انجام شود و در این مسیر در انتخاب اپراتورها شاخص‌هایی را مد نظر داریم تا پروژه‌ها با سرعت بیشتری انجام شود و قیمت تمام شده برای مردم مناسب‌تر باشد.

کد خبر 758941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.