احیای کارخانه‌های از نفس افتاده لرستان توسط رئیس‌جمهور شهید

یکی از وعده‌های دولت سیزدهم احیای واحدهای راکد و نیمه‌راکد بود، واحدهایی که با پیگیری‌های رئیس‌جمهور به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، یکی از وعده‌های دولت سیزدهم احیای واحدهای راکد و نیمه‌راکد بود، واحدهایی که با پیگیری‌های رئیس‌جمهور به چرخه تولید بازگشتند.

در لرستان هم واحدهای نیمه‌کاره و راکدی وجود داشت که بلاتکلیفی بعضی از آن‌ها از دو دهه هم عبور می‌کرد و موجب بیکاری بسیاری از کارگران این واحدهای تولیدی شده بود، اما با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم و در رأس آن‌ها رئیس‌جمهور شهید جانی تازه گرفتند.

در دولت سیزدهم ۱۴۰ واحد تعطیل لرستان به چرخه تولید بازگشت که می‌توان به خودروسازی بروجرد، شیرخشک بروجرد، خمیر مایه دورود، کارخانه بهراد و فاز دوم فولاد گلپایگان، ماشین‌سازی خرم‌آباد که با ۲۵۰ کارگر که در حال تبدیل شدن به قطب صنعت در استان است و شرکت مینو اشاره کرد، واحدهایی که هر کدام ده‌ها سال بلاتکلیف به حال خود رها شده بودند.

احیای واحد فولاد خرم‌آباد واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ و افزایش سه برابری تولید آن یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم بود، واحدی که طرح توسعه آن با احداث یک مجموعه دو و نیم میلیون تنی در مساحت ۷۰ هکتاری در دستور کار است، صنعتی که به گفته سرمایه‌گذار در خاورمیانه رتبه نخست را خواهد داشت.

نکته مهم اینکه در دولت سیزدهم یک واحد شناسنامه‌دار در استان تعطیل نشد و به تعبیر بسیاری دولت سیزدهم ناجی صنعت استان شده است.

تکمیل فاز نخست گاوداری شش هزار رأسی دلفان، بهره‌برداری فاز یک شیر خشک بروجرد و بهره‌برداری نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی خرم‌آباد هم از دیگر مواردی است که در دولت سیزدهم اتفاق افتاد.

کد خبر 757737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.