شهرداری‌ها به فرایند سامانه ملی مجوزها اضافه شوند

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: در اعطای مجوز به کسب و کارها به این دلیل که نام شهرداری در سامانه ملی مجوزها ذکر نشده، تداخل کاری ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، محمد وحیدنیا امروز _دوشنبه هفتم خرداد_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی از بانک‌های عامل برای پرداخت مطالبات شهرداری قم از دولت همکاری نکردند، اظهار کرد: مجموع مطالبات شهرداری قم از دولت در پایان سال گذشته ۶ هزار میلیارد تومان بود.

وی افزود: برخی از دستگاه‌ها زیر بار تأیید بدهی‌های خود در سامانه‌های مرتبط نرفتند و برخی دیگر نیز تمایل به همکاری در این زمینه ندارند.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به اینکه شهرداری قم نهایت همکاری را با ارگان‌های دولتی در این زمینه دارد، گفت: در مورد ارگان‌هایی که نسبت به بدهی خود اعتراض داشتند، سهمی از بدهی که مورد توافق بود مبنا قرار گرفت.

وحیدنیا با اشاره به جمع‌بندی ۷۰۰ میلیارد تومان از این بدهی‌ها در پایان سال گذشته با امضای دستگاه‌های مسئول، خاطرنشان کرد: با این‌همه در آخرین لحظات بانک‌های عامل برای پرداخت این مطالبات و تهاتر مطالبات با بدهی‌های شهرداری قم مشارکت نکردند.

وی با اشاره به تصویب قانون درآمدهای پایدار شهری گفت: در این قانون که ۱۴۰۱ ابلاغ شده دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند، اما بسیاری از دستگاه‌ها حتی این ارقام را در بودجه لحاظ نمی‌کنند.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم به سامانه ملی مجوزها اشاره کرد و افزود: به دلیل عدم درج نام شهرداری در این سامانه، استعلامی از شهرداری در فرایند واگذاری مجوز صورت نمی‌گیرد.

وحیدنیا گفت: این موضوع موجب شده واحدهای صنفی بدون رعایت الزامات کاربری شهری ایجاد شود و شهرداری مجبور به پلمپ است.

وی با اشاره به اینکه رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مکرر صادر شده که در هنگام صدور مجوز باید از شهرداری استعلام شود، خاطرنشان کرد: این تداخل کاری موجب بدبینی و نارضایتی مردم می‌شود.

کد خبر 757650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.