لزوم توجه بر مهارت‌آموزی و آموزش کاربردی دانشجویان در دانشگاه‌های مازندران

استاندار مازندران با اشاره به اینکه استفاده از فناوری‌های نو در تولید برنج موجب کاهش آفت‌کشی این محصول می‌شود، گفت: مهارت‌آموزی با آموزش کاربردی دانشجویان کشاورزی از سوی دانشگاه‌های مازندران توجه جدی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری عصر امروز _یکشنبه، ششم خرداد_ در حاشیه اجرای طرح گشت ارشاد از چند دستگاه اجرایی استان در جمع خبرنگاران با اشاره به این بازدیدها اظهار کرد: دستگاه‌ها چه سر زده یا غیر آن، باید آمادگی کامل بر این بازدیدها داشته باشند و باید کاری کنند تا مراجعات مردم به دستگاه‌ها کم شود.

وی افزود: مدیران دستگاه‌ها خوشحال شوند که این مراجعات کم می‌شود، طی بازدید از سازمان جهاد کشاورزی متوجه مراجعانی شدیم که برخی کارهایشان در اینجا انجام و سپس برای ادامه به نظام مهندسی ارجاع داده می‌شود که برای اتلاف وقت می‌توان با هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌ها سرعت عمل بیشتری در این موارد پرداخت.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به جهش تولید با مشارکت مردمی باید موانع تولید برای متقاضیان عرصه تولید برداشته شود، گفت: بخشی در حوزه اختلاف حقوقی در این بازدیدها مشاهده شد که لازم است قوانینی که به نفع مردم آمده، اعمال شود.

وی با اشاره به وضعیت برنج با تأکیدات رئیس‌جمهور شهید و پیگیری‌های ایشان طی سفرشان به مازندران عنوان کرد: این پیگیری‌ها از فردا مورد توجه جدی قرار می‌گیرد، البته در این زمینه دو کار میان‌مدت و بلندمدت مدنظر قرار گرفته است.

نماینده عالی دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در برنامه میان‌مدت به پیش، بین و پس از تولید تا زمان صادرات به داخل و خارج از کشور از سوی وزارت جهاد برنامه‌هایی تدوین و تصمیم برای واردات برنج گرفته شد.

وی از پیگیری دو موضوع مهم از سوی استانداری در امر تولید برنج خبر داد و گفت: مهارت‌آموزی یکی از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار داد، یعنی آموزش کاربردی فارغ‌التحصیلان است که باید سازوکارهایی در دانشگاه‌ها چیده شود تا در همان بدو ورود آموزش‌های لازم کاربردی در حوزه کشاورزی را ببیند که بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی به عنوان یک کارآفرین عمل کنند.

نوری با بیان اینکه با توجه به وضعیت آموزشی کشور حدود ۶۱ درصد از فارغ‌التحصیلان دو بخش خصوصی و عمومی اشتغال ندارند، افزود: استفاده از فناوری‌های نو در تولید برنج دومین نکته مهم در این زمینه است که موجب افزایش تولید و کاهش آفت این محصول می‌شود و افزایش بهره‌وری در آفت‌کشی خواهد داشت.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: افزایش این تولید پس از بهینه به نفع کشاورزان و استان مازندران خواهد بود و در این راستا طی رایزنی با سازمان انرژی هسته‌ای کشور از دانش نوین پرتو بکارگیری شود تا باعث بهبود تولید کشاورزان و افزایش درآمد آن‌ها شود.

کد خبر 757363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.