وظیفه دانشگاه‌ها برای معرفی سبک مدیریتی شهید رئیسی

امام جمعه کرمانشاه گفت: لازم است دانشگاه به خصوص رشته‌های علوم سیاسی، علوم اجتماعی درمورد الگوی سبک مدیریتی اداره کردن کشور به صورت جداگانه برای رئیس جمهور، وزیر امورخارجه و سایر این شهدا یک کار علمی قوی و دقیق انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _شنبه، پنجم خرداد_ در مراسم ختم و گرامیداشت شهادت رئیس جمهور شهید و یارانش که با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان کرمانشاه در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، در بیان عظمت شخصیتی شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان انقلابیش به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده معظم شهید جمهور مبنی بر اینکه «ما زیر این آسمان مثل ایشان را خیلی کم داریم» بسنده کرد.

وی اضافه کرد: نظر مقام معظم رهبری نسبت به بقیه این شهدا نیز همین‌گونه بوده است. ایشان بسیار به آن‌ها علاقه داشتند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه ادامه داد: در این زمینه حوزه یک وظیفه و دانشگاه نیز یک وظیفه دارند، این دو مرکز علم و معرفت هستند. وظیفه حوزه این است که مستند جز به جز برنامه‌ها، اعمال و رفتارها همه این شهدا از جمله رئیس جمهور شهید، امام جمعه شهید، وزیر امورخارجه شهید، استاندار شهید و سایر شهدا را ارائه کنند؛ که این سبک جز به جز آن مستند به آیات شریفه قرآن است.

وظیفه دانشگاه‌ها برای معرفی سبک مدیریتی شهید رئیسی

وی افزود: کار مهم مستندسازی با آیات قرآن و روایات روش عملی و رفتاری این شهدا والامقام بر عهده حوزه‌ها است که تبدیل به یک گنجینه و الگوی عملی برای مسؤولان نظام جمهوری اسلامی برای همیشه خواهد شد.

غفوری ساده‌زیستی را ویژگی مهم شهید رئیسی دانست و گفت: شهید جمهور در یک خانواده‌ای بزرگ شد که روی تجمل را به خود ندیده بود، حتی وقتی رئیس قوه قضائیه هم شد حقوقش را نصف کرد و می‌گفت این حقوق زیاد است؛ در مورد تولیت آستان قدس نیز این چنین بود که این‌ها نشان‌دهنده عمل او به آیات قرآن است.

وی افزود: در دانشگاه‌ها توقع این است که در پایان‌نامه‌ها، فعالیت‌های پژوهشی و ارائه‌ها در نشست‌های علمی دانشجویان، این سبک مدیریتی به صورت یک مجموعه مدون در نظام سیاسی دنیا عرضه و ارائه شود.

امام جمعه کرمانشاه ادامه داد: لازم است دانشگاه به خصوص رشته‌های علوم سیاسی و علوم اجتماعی در مورد این الگوی سبک مدیریتی اداره کردن کشور به صورت جداگانه برای رئیس جمهور، وزیر امورخارجه و سایر این شهدا یک کار علمی قوی و دقیق انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار دارم که دانشگاه‌های استان به‌خصوص دانشگاه رازی در این عرصه پیش‌قدم باشند و این کار را انجام دهند.

غفوری افزود: بنابراین این روش یک الگو و اسوه است؛ الگوپردازی و اسوه‌پردازی کار حوزه و دانشگاه است که در این عرصه باید از همه سبقت بگیرند. شهید رئیسی و همراهانش حقیقتاً یک سنت حسنه ماندگار هستند.

وی خاطرنشان کرد: این سنت حسنه ماندگار را تبلیغ و تبیین کنید، به آن عمل کنید، این مسیر ترقی و تعالی را به روی خود می‌ببینید و می‌توانید با سرعت آن را طی کند. همچنین آن بزرگواران هم در اجر آن شریک خواهند بود.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه رازی یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشت.

کد خبر 757132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.