به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در گردهمایی مدیران عامل شرکتهای مادر تخصصی و زیرمجموعه صنعت برق، آب و آبفای کشور از تدوین برنامه ۲۰ ساله در بخشهای آب و برق وزارت نیرو خبر داد و اظهار کرد: سند جامع ۲۰ ساله بخش برق مورد بازدید مقام معظم رهبری قرار گرفت و میبایست با استراتژی، برنامه و اقدامات مشخص به مرحله اجرا در بیاید.
وی آب و برق را دو عنصر حیاتی توسعه، پیشرفت و امنیت کشور عنوان کرد و افزود: احکام بسیار ارزشمندی در برنامه هفتم توسعه لحاظ شد که با ابلاغ از سوی مجلس شورای اسلامی، آئین نامهها یکی پس از دیگری تهیه و تصویب میشود.
وزیر نیرو ادامه داد: برشهای سالانه، ماهانه و روزانه اقدامات وزارت نیرو برای تمامی اجزا و بخشهای مدیریتی و کارشناسی در چارچوب برنامههای دقیق، منسجم و همگرا مشخص است و میدانیم در ۲۰ سال آینده باید کجا باشیم و در همین فضا قادر هستیم مدیریت میدان را در حوادث و اتفاقات بر عهده بگیریم.
وی افزود: لازم است این فرهنگ به طور مستمر در سازمان مرور و پیگیری شود و تمامی همکاران در رسیدن به اهداف، مشارکت داشته باشند.
وزیر نیرو با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «سال جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، مسؤولیت وزارت نیرو در این خصوص را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: مجموع کل تأسیسات آب بخش صنعت تا سال قبل ٢.٧ میلیارد متر مکعب بود که با اجرای یک بند قانونی تا امروز یک میلیارد متر مکعب به این ظرفیت افزوده شد و تا چند برابر دیگر نیز قابل افزایش است.
محرابیان با قدردانی از همیاری دولت و مجلس شورای اسلامی از انجام اقدامات اصلاحی سنگین و بنیادین در بخش برق کشور خبر داد که به کار گرفتن ظرفیتهای سرمایه گذاری صنایع در احداث نیروگاههای خودتامین، فراهم آوردن بستر کاهش مصرف آب و برق در بخش غیر مولد و افزودن آن به مصارف بخشهای مولد با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی از جمله دستاوردهای این بخش است.
وزیر نیرو با اشاره به مشخص بودن زمان اجرا و به مدار آوردن طرحهای اولویت دار صنعت برق، آب و آبفا، پیشرفت پروژهها در این بخش را قابل دفاع ارزیابی کرد و گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که باید در سال جاری به انجام برسانیم اتمام طرحهای حیاتی و اولویتدار به ویژه طرحهای اوج بار تابستان در زمان پیش بینی شده است.
محرابیان ارزشمندترین، مؤثرترین و بهترین همکاران صنعت آب و برق را همکارانی توصیف کرد که مأموریتها و خدماتشان بیشترین منفعت را برای مردم در پی دارد و با اجرای جهادی طرحهای سد، نیروگاه، خطوط برق و…، امید را در دل مردم زنده میکنند.
وی همگرایی و همافزایی و ایجاد نظم و انظباط در مدیریت وزارت نیرو را از ضروریات کاری وزارت نیرو در حوزههای عمومی عنوان کرد و تسلط مدیران ارشد به قوانین، مقررات و آئین نامههای اختصاصی که از سوی مجلس و دولت به وزارت نیرو ابلاغ شده را راهگشا و تسهیلکننده امور دانست و از ارزیابی عملکرد شرکتها در این خصوص خبر داد و یادآور شد: تمامی این دستورالعملها و بخشنامهها به حسابرس قانونی ابلاغ و در گزارش سالانه منعکس میشود و غفلت مدیران در این زمینه، پیگیری قانونی به دنبال دارد.
وزیر نیرو نظام تعرفهگذاری آب و برق را یک نظام منسجم عنوان و روح حاکم بر اصلاحات در این بخش را حمایت از عامه مردم به ویژه اقشار آسیبپذیر همچنین اصلاح الگوی مصرف در کشور برشمرد و از شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو خواست از دریافت هرگونه هزینه و تعرفه اضافی که مصوبه و ابلاغ قانونی ندارد پرهیز کنند.
نظر شما