به گزارش خبرگزاری ایمنا، سپهر خلجی در این نشست با تبریک روز روابط عمومی، از تلاشهای شبانه روزی خانواده بزرگ روابط عمومی کشور تشکر و قدردانی کرد.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، فعالیت در عرصه روابط عمومی و اطلاع رسانی را مجاهدتی بزرگ توصیف کرد که اهمیت و کارکرد این حوزه روز به روز نمایانتر میشود.
وی ضمن تبیین فعالیتهای انجام شده برای ارتقاء نظام جامع ارتباطی و اطلاع رسانی دولت، نظام مسائل این حوزه را پنج سرفصل نگرشی، سیاستی، ساختاری، فرایندی و اجرایی ذکر کرد.
سپهر خلجی انقطاع بین حوزه نظریهپردازی و حوزه عمل در عرصه اجرایی روابط عمومی را مشهود دانست و ارتباط بیشتر و موثرتر مجامع علمی، آموزشی و پژوهشی کشور با روابط عمومیها را ضروری دانست.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت نقش مدیران دستگاهها در موفقیت روابط عمومیها و فرایند ارتباطی و اطلاع رسانی دستگاه را بسیار کلیدی و موثر دانست و بیان داشت: بدون شک نگرش، درک و فهم یک مدیر از جایگاه افکار عمومی و نقش رسانه، تبلیغ و رویداد در زیست بوم امروز الزام و اقتضای اصلی تحول در این عرصه است.
وی اضافه شدن «شاخص تبیین دستاوردها و اقناع افکار عمومی» در ارزیابی سالانه عملکرد دستگاههای اجرایی و انتخاب یک دستگاه برتر ملی و ۳۱ دستگاه استانی در بخش اطلاع رسانی در جشنواره شهید رجایی را نشان از اهمیت این حوزه برای رییس جمهور و دولت دانست، که در توجه دادن مدیران به این حوزه موثر است.
خلجی با اشاره به تحولات سریع فناوری و تاثیر آن بر بهره گیری از ظرفیتهای ارتباطی و اطلاع رسانی و تغییر ذائقه و سبد مصرف رسانهای مخاطبان، ذینفعان و گروههای هدف هر دستگاه، ارتقاء مهارتهای شغلی و آموزشهای کاربردی برای مدیران و کارشناسان روابط عمومی را الزامی اجتناب ناپذیر دانست.
وی تصریح کرد: در همین راستا، پس از هفده سال با همکاری سازمان اداری و استخدامی عناوین آموزشی مشاغل روابط دستگاههای اجرایی به روز رسانی و ابلاغ شد و سال جاری، برای نهضت آموزش در روابط عمومیها برنامه ریزی شده است.
بازنگری عناوین شغلی، تدوین شرح وظایف، شناسنامه و کار راه شغلی متناسب با رویکرد توجه به مهارت، توانایی، دانش، تدوین آیین نامه صلاحیت حرفهای مدیران و کارشناسان روابط عمومی و فراخوان دعوت از مدرسان ارتباطات از جمله اقداماتی هست که با بهره گیری از ظرفیت استادان و خبرگان این عرصه و همکاری و اهتمام سازمان اداری و استخدامی در حال پیگیری و تحقق است.
خلجی حمایت از پژوهشهای کاربردی در موضوعات و محورهای نظام مسائل روابط عمومیها را از برنامههای دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت اعلام کرد و از همه استادان دانشگاه، صاحبنظران، پیشکسوتان و خبرگان حوزه روابط عمومی برای همکاری در حوزههای آموزشی و پژوهشی دعوت به همکاری کرد.
در این نشست مدیران و اعضای هیأت مدیره انجمنها و تشکلهای روابط عمومی در خصوص جایگاه روابط عمومی در دنیای امروز، ضرورت شایسته گزینی و توجه به تخصص و مهارت در انتصاب مدیران مراکز روابط عمومی، اهمیت دورههای آموزشی برای شاغلان در روابط عمومی، ضرورت ارتقای سواد رسانه مدیران دستگاهها و ضرورت تحول در ساختار و جایگاه روابط عمومی در دستگاههای دولتی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
نظر شما