محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: طی یک سال اخیر ۱۸ واحد راکد و نیمهفعال مرغداری در این استان احیا شده و به چرخه تولید بازگشته است.
وی با بیان اینکه فعالسازی این واحدها در افزایش تولید مؤثر است، افزود: در حال حاضر ۲۹۰ واحد مرغداری فعال در استان در امر تولید مرغ فعالیت دارند، سال گذشته ۱۶۶۵ فقره جوجهریزی به ظرفیت ۴۳ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه در واحدهای پرورش مرغ این استان انجام شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: سال گذشته هر واحد فعال مرغداری بهطور متوسط ۴ یا ۳ بار جوجهریزی انجام داد که نسبت به سال ۱۴۰۱ این میزان رشد ۴۰ درصدی را نشان میدهد.
عطایی اضافه کرد: در حال حاضر میزان تولید گوشت مرغ از ۶۲ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده که این رشد ۲۹ درصدی بر اساس سیاستهای کلان کشور در جهت تولید مرغ سایز مناسب است.
وی با بیان اینکه افزایش فعالیت زنجیرههای تولید مرغ نقش بسزایی در رشد تولید دارد، گفت: ۱۰۸ واحد از ۲۹۰ واحد فعال مرغداری در استان بهصورت زنجیره فعالیت دارند.
نظر شما