به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، علی رمضانی اظهار کرد: خدا را شاکریم که چهارمین روز از نمایشگاه در حال برگزاری است و ناشران پس از پشتسرگذاشتن پنجشنبه و جمعه شلوغ در نمایشگاه، کتابهای پرفروش را مجدد به نمایشگاه آوردند و در اختیار مخاطبان خود قرار دادند؛ نمایشگاه میزبان رئیسجمهور بود که از بسیاری از غرفهها بازدید و با ناشران گفتوگو کردند.
وی با اشاره به اینکه از نکات مهم بازدید نمایشگاه حضور آیتالله سیدابراهیم رئیسی در غرفههای کاغذ ایرانی، غرفه فلسطین و گفتوگو با خانوادهای از غزه بود که بهتازگی خداوند به آنها فرزند عطا کرده بود، ادامه داد: رئیسجمهور درباره مسائل کاغذ و نشر با ناشران صحبت کرد و مسائل مهم نهادههای تولید در صنعت نشر از محورهای مهم این گفتوگو بود که از سوی ناشران مختلف در نشستی با رئیسجمهور در میان گذاشته شد.
سخنگوی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره توصیههای مقام معظم رهبری و سایر مسئولان نظام در حوزه کتاب و کتابخوانی گفت: امیدوارم تکالیفی که بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است بهخوبی در حوزه کتاب و نشر، پیش رود.
رمضانی ادامه داد: هر روز در نمایشگاه نظرسنجی انجام میدهیم و بهصورت تصادفی از خریداران در نمایشگاه مجازی کتاب نظرسنجی میکنیم؛ در نظرسنجی حضوری مردم اعلام کردند همه ناشران مورد نظر خود را در نمایشگاه پیدا کردند و در پاسخ به این پرسش که آیا ناشران مورد نظر خود را پیدا کردید؟ ۶۶ درصد پاسخ مثبت دادند.
وی در بخشی از این نشست با اشاره به پیامهای بازدیدکنندگان نمایشگاه افزود: طبق اعلام مخاطبان نمایشگاه در روز جمعه، مشکل پارک خودرو، در دسترس نبودن آب آشامیدنی و وجود سر و صدای بسیار در بخشهای مختلف نمایشگاه از مواردی بود که بهعنوان کاستی روز سوم نمایشگاه مطرح شد که با هماهنگی پلیس پارکینگهای اطراف نمایشگاه را فعال کردیم و ایستگاههای فروش آب معدنی را افزایش دادیم، همچنین مشکل ایجاد سر و صدای بسیار بعضی بخشها را برطرف کردیم.
سخنگوی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیان کرد: پیشبینی میکنیم در روزهای آتی نمایشگاه شلوغ باشد؛ از مردم میخواهیم بازدید خود را به پایان هفته موکول نکنند و درخواست میکنیم مردم با مترو به نمایشگاه بیایند، چراکه پارکینگها در ساعات اولیه پر میشود.
رمضانی با تشکر از همکارانی که نشریه روزانه را به موقع به مخاطبان میرسانند از خبرنگاران درخواست کرد که برنامههای این هشت سرا را برای مردم بهخوبی پوشش دهند و آنها را در جریان اتفاقهای نمایشگاه قرار دهند.
وی میزان فروش کتاب طی سه روز نخست برپایی نمایشگاه را اعلام کرد و گفت: پوشش فروش کتاب تا پایان روز سوم به ۱۰۴ میلیارد تومان رسید که ۷۳ میلیارد این میزان از طریق درگاههای رسمی بود و پیشبینی میشود ۳۱ میلیارد آن در درگاههای غیررسمی خرید و فروش شده است؛ در بخش مجازی نیز فروش در همین دوره زمانی ۳۸ میلیارد تومان بود که ۲۵ میلیارد آن توسط ناشران انجام شد و ۱۳ میلیارد نیز توسط کتابفروشان ثبت شد. در مجموع نمایشگاه در سه روز نخست برگزاری خود حدود ۱۴۲ میلیارد تومان فروش را تجربه کرده است.
نظر شما