به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمد رضا پاکدل در صد و هفتاد و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار کرد: به طور مداوم وضعیت بازار استان و به طور خاص مواردی که مربوط به معیشت و سفره غذایی مردم سرکار دارد، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
وی وضعیت تأمین گوشت قرمز و سفید را در استان مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه با اتخاذ سیاستهای بهینه، آرامش در بازار استان حاکم است که این موضوع در رابطه با مواد پروتئینی در استان صدق میکند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد حمایت از تولیدکنندگان را از سیاست حاکمیت خواند و ادامه داد: با توجه به اینکه استان یزد در تولید مرغ به خودکفایی رسیده و این محصول مازاد بر نیاز روزانه استان تولید میگردد، روند قیمت این محصول به شدت آهنگ کاهشی دارد از این رو به جهت حمایت از تولید کنندگان شرایط مناسبی برای خرید مرغ مازاد تولیدی مهیا شده است.
پاکدل در ادامه در رابطه با وضعیت گوشت قرمز در استان بیان کرد: دو راهکار کوتاه مدت و بلند مدت برای حل زیرگروه کالایی گوشت قرمز در سبد کالای خانوار طراحی شده است، رویکرد بلند مدت ناظر بر حمایت قاطعانه از جریان تولید این محصول استراتژیک میباشد و رویکرد کوتاه مدت ناظر بر افزایش میزان عرضه از محل واردات گوشت گرم، گوشت منجمد و دان زنده به استان میباشد.
وی استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامهریزی شده است و با سیاستگذاریهای استان چشمانداز مطلوبی برای این زیرگروه کالایی متصور میباشد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در خصوص گوشت گرم گوسفندی سعی خواهد شد همانند گوشت مرغ، استان به عنوان تولیدکننده برتر در کشور شناخته شود.
لازم به ذکر است که استان یزد طی ۶ ماه گذشته در تورم گروه کالایی خوراکیها پایینترین تورم در سطح استانهای کشور را داشته است و تنها زیرگروه کالایی که شرایط خاصی در کنترل آن در استان ایجاد گردید گوشت قرمز گوسفندی بوده است که به دلیل تولید پایین استان و اتکا به واردات از استانهای همجوار و خارج از کشور، ابتکار عمل در دست استان نبود.
نظر شما