به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مسعود حاتمی امروز _سهشنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تالابهای «مورزرد»، «شرم درنگ زیلایی»، «برم الوان بهمئی» و مجموعه «کوه گل دنا» به دلیل ویژگیهای اکولوژیکی، موقعیت جغرافیایی، جاذبههای خاص و منحصربهفرد میتواند نقش مهمی در تأمین معیشت جوامع محلی بهواسطه توسعه گردشگری پایدار و جامعهمحور داشته باشند.
وی افزود: اداره کل حفاظت محیطزیست استان در راستای حفاظت و بهرهبرداری خردمندانه از تالابهای استان از سال ۱۴۰۲ اقدام به تدوین برنامه جامع مدیریت زیستبومی حوضه آبریز برای سه تالاب «برم الوان»، «مورزرد» و «شرم درنگ زیلایی» با همکاری همه ذینفعان شامل دولتی و خصوصی بهخصوص جوامع محلی حاشیه تالابها کرده است.
مسئول دبیرخانه مدیریت زیستبومی تالابهای محیط زیست، کهگیلویه و بویراحمد گفت: تدوین و اجرای این برنامهها میتواند ضمن حفاظت از تالابهای استان، چارچوبی برای مدیریت بهرهبرداری خردمندانه و مسئولانه با همکاری همه ذینفعان در تالابهای استان را فراهم آورد.
وی تصریح کرد: در این راستا برنامه مدیریت تالابهای استان با محوریت گردشگری جامعهمحور و توسعه الگوهای نمونه گردشگری طبیعتمحور تالابی و حمایت از معیشتهای پایدار جوامع محلی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد.
حاتمی خاطرنشان کرد: این مصوبه برای اجرا نیاز به تصویب در کارگروه امور زیربنایی استان دارد که با وجود گذشت هشت ماه از ابلاغ این مصوبه از طرف سازمان حفاظت محیط زیست، همچنان در اتاقهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاک میخورد و چشمانتظار و بلاتکلیف است.
نظر شما