مصطفی حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه همه کسانی که در شهرکرد زندگی میکنند، اعم از تمام قومیتها سیویکم اردیبهشت را گرامی میدارند، اظهار کرد: یکی از علل نامگذاری «روز شهرکرد» سالروز هجرت امامزادگان دو معصوم حلیمه و حکیمه خاتون به شهرکرد است و همچنین شهرکرد در فصل بهار آبوهوای متنوعی دارد و بهویژه در اردیبهشت که آب و هوای مطبوع آن مسافران بسیاری را راهی این شهر میکند و این نیز میتواند یکی از علل انتخاب این روز باشد.
وی با اشاره به اینکه شهر شهرکرد مرکز تعاملات کل استان چهارمحال و بختیاری است، گفت: هدف نکوداشت روز شهرکرد، شناختن شهرکرد و همبستگی بین قومیتها است، شهرکرد به «بام ایران» معروف است، این نامگذاری نه تنها به دلیل ارتفاع شهر، بلکه به علت دید بلند مردم این دیار است و هر کسی در شهرکرد زندگی میکند، فارغ از قومیت و گویش و سلیقههای اجتماعی، شهروند شهرکرد محسوب میشود و باید این روز را روز شهر خود بداند.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: ایجاد همبستگی میان اقوام و توسعهشهری از اهداف نامگذاری یک روز به نام «شهرکرد» است و معرفی این شهر بهعنوان مرکز استان، نیازمند همدلی و همکاری است.
حیدری اضافه کرد: رونق شهرکرد موجب تحول در همه استان خواهد شد، شهرکرد ویترین زیبا و کاملی از همه استان است و نماد و نمودی از فرهنگ، آداب و رسوم، سنن چهارمحالوبختیاری در آن خلاصه شده و در حقیقت عصاره چهارمحالوبختیاری است.
وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ماندگاری روز شهرکرد هستیم، باید برگزاری برنامههای این روز به سمت مردمی شدن برود که این موضوع همبستگی بیشتری نیز ایجاد خواهد کرد.
نظر شما