سعید فردانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاکهای آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع میشود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام میشود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.
وی افزود: از مزایای اجرای این طرح میتوان به ارائه خدمات سازمانهای اجرایی مختلف به شهروندان بهصورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامهدار کردن املاک در دادههای مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.
دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواستهای اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتشنشانی، پیادهسازی شده است.
فردانی بیان کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکانهای دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاکهای آبی برای ارائه اطلاعرسانیها و تبلیغات شهری بهصورت هدفمند در آیندهای نزدیک به این پلاکهای هوشمند افزوده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار میرود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاکها به پایان برسد.
نظر شما