تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور

جانشین فرمانده فراجا گفت: هفت شاخص اعتقاد، اخلاق، احکام الهی، بصیرت، مهارت، وظیفه و تخصص و مدیریت، جزو مهم‌ترین مواردی است که باید در فراجا مورد بازرسی همیشگی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار قاسم رضایی در مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از استادان، مدرسان و گروه‌های علمی فراجا اظهار کرد: خوشحالیم که امروز در جمع شما برادران و خواهرانی که در کسوت معملی و استادی تأثیرگذار هستید، حضور داریم، در این مجموعه بزرگ که مؤلفه اصلی امنیت ملی و مسئول نظم عمومی است، معلمان جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی افزود: در این روز بزرگ که روز معلم است باید بگویم که اولین معلم همه ما خداوند متعال است که همه چیز به ما داده و از خوبی‌های ما خوشحال است و ما را به خوب تشویق و از بد نهی کرده است، همچنین پیامبران و امامان در ادامه این روند هستند که افراد زیادی را تربیت کرده و تأثیرگذار بوده‌اند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: اقدام سیدالشهدا در کربلا نیز اقدامی بود که در یک کتابت نمی‌گنجد، وقایع عاشورا تاریخ است و اقدام یک معلم تاریخ ساز است، به همین دلیل هم گفته می‌شود که معلمی شغل انبیا است زیرا این افراد بعد از خدا به اطرافیان خود آموزش می‌دادند، پس از انبیا و امامان، امروزه پدر و مادرها هم معلم هستند و جایگاه آنها غیر قابل انکار است، زیرا خداوند می‌فرمایند بعد از عبادت من، احترام به والدین اجباری است.

سردار رضایی افزود: در زندگی عمومی و جمعی، فقها نیز معلم هستند و در جمع این عزیزان که در چارچوب فقه، مدیریت و مربی‌گری می‌کنند ولی فقیه شاخص این فقها است، امروز امام این انقلاب، بالاترین مقام معلمی را دارند و کنترل‌گر و هدایت‌گر هستند، به همین دلیل است که دشمنان ما به این جایگاه ولی‌فقیه بسیار می‌تازند زیرا می‌دانند که چقدر این جایگاه نقش هدایت و رهبری و معلمی برای ما دارد.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق در سرزمین‌های اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی گفت: ما درس غیرت، شجاعت، اقدام به موقع، دشمن شناسی و نهیب را این اقدام رهبری گرفتیم، شما ببینید با این اقدام چه روحیه جدیدی در دنیا ایجاد شد که نشان از اهمیت این تصمیم درست دارد.

جانشین فرمانده فراجا خطاب به معلمان اظهار کرد: در کلاس‌های درس خود، توسل و اعتقاد به خدا، شجاعت و غیرت را به دانشجویان آموزش دهید که این پاداش دارد، معلم فقط درس و کتاب را تدریس نمی‌کند بلکه باید مفاهیم بسیار مهم‌تری را به افراد آموزش دهند و همه کسانی که از مدارس تا دانشگاه‌ها تدریس می‌کنند باید در کلاس‌های درس و مراکز خود به این موارد توجه کنند.

سردار رضایی ادامه داد: در انتظامی کشور، فرماندهان و مدیران نیز معلم هستند، فرمانده گشت، رئیس کلانتری و فرمانده مرزبانی و تمام این افراد معلم هستند که به نیروهای خود آموزش می‌دهند و آنها را مدیریت می‌کنند و ما تلاش‌ها و زحمات همه افرادی که در این سازمان انتظامی نقش مهم آموزش و مربی‌گری را انجام می‌دهند، پاس می‌داریم.

وی افزود: در مجموعه انتظامی ما یک مأموریتی بر اساس قانون داریم زیرا یک سازمان انسان محور هستیم و با انسان‌ها اعم از شاکی و مجرم و متخلف سروکار داریم، بحث تعلیم و تربیت بسیار جدی و امری ضروری است و هر جا این مسئله کم‌رنگ شود ما آسیب پذیر خواهیم شد؛ تعامل با جامعه نیازمند اخلاق و رفتار است و از این رو باید نیروها آموزش دیده باشند.

جانشین فرمانده فراجا ادامه داد: هفت شاخص است که باید همیشه مورد بررسی قرار گیرد، اعتقادات اولین معیار است که باید همیشه رشد کند و نباید کم شود، هر فرد باید مهارت داشته باشد و اگر اعتقاد نداشته باشد آسیب می‌زند زیرا تهدید شکل‌های مختلفی دارد و این مسئله تنها وظیفه سازمان عقیدتی سیاسی نیست.

سردار رضایی افزود: اخلاق مسئله بعدی است که بسیار اهمیت دارد؛ همانطور که پیامبر توانست در جاهلیت عرب‌ها جای خود را با اخلاق خوبش باز کند، مسئله احکام الهی نکته بعدی است که باید رعایت شده و مورد بررسی قرار گیرد، بصیرت مورد بعدی است، فرد بی‌بصیرت شکست را تحمیل می‌کند؛ در فتنه‌های اخیر دیدیم که برخی افراد بدون بصیرت، باعث ایجاد مشکلاتی شدند، اما فراجا بصیرت به خرج دارد.

وی تصریح کرد: مهارت مورد بعدی است، از آنجایی که ما سازمانی تخصصی هستیم و زیر مجموعه‌های تخصصی مانند راهور و آگاهی را داریم باید آموزش‌های مهارتی مورد توجه قرار گیرد، در کنار مهارت و وظیفه، تخصص نیز بسیار اهمیت دارد و باید آموزش داده شود.

جانشین فرمانده فراجا با تاکید بر اینکه مدیریت آخرین موردی است که باید مورد بازرسی قرار گیرد، گفت: در حال حاضر آموزش داریم، اما باید تربیت را حتی قبل از آموزش مدنظر قرار داد؛ انتظار داریم شما معلمان هم از زبان خود و هم رفتار خود، به افراد آموزش دهید، سر موقع به کلاس رفتن، پوشش آراسته، مطالعه قبل از درس دادن، با وضو وارد کلاس شدن و توکل به خدا مسائلی است که شما باید رعایت کنید و به دیگران آموزش دهید، رفتار شما باید آموزش دهنده و امید دهنده باشد، مثبت‌گرایی باعث ایجاد آرامش می‌شود، کلاس باید روح داشته باشد و نباید به دنبال تعریف و تمجید باشید.

سردار رضایی ادامه داد: بر اساس ارزیابی‌ها، ۸۰ درصد کلاس‌های درس مناسب، اما همان درصدهای کوچک نیز آسیب‌زا است، هرکس هر حرفی را می‌زند باید خودش آن را اجرا کند تا ماندگار و تأثیرگذار شود.

وی با تاکید بر اینکه روحیه انقلابی باید تقویت شود، گفت: ما از شما انتظار داریم علاوه بر آموزش‌های درسی و تخصصی، جوانان ما را درست تربیت کنید و چهارچوب‌ها مشخص باشد.

کد خبر 749779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.