به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سهشنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصتها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.
بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستانها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.
وی ادامه داد: تحصیل در هنرستانها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصتهای درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانوادهها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستانها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشتهها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیتها و تصویر روشن از جذابیتهای رشته های فنی امکان جذب افراد به رشتههای فنی را فراهم میکند.
بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستانها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینههای مواد مصرفی مهم است.
وی اضافه کرد: احداث هنرستانهای جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایتهای کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاستها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام میگیرد.
نظر شما