به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حقشناس امروز _سهشنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگیهای بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشهای سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.
وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمتهایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلانشهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخشهای دیگر این پروژه که به شهرداریهای دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاریهایی است تا شکل گیرد.
معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومهای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آنها باید به سیستم حملونقل انبوهبر متصل شوند.
حقشناس ادامه داد: نوع برنامهریزی، اجرا و طراحی و بهرهبرداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهینشهر، بهارستان فولادشهر، خمینیشهر و نجفآباد بوده که مقرر شده است در آینده با سیستم حملونقل انبوهبر به شهر اصفهان متصل شود.
وی با اشاره به حملونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حملونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویسدهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداریها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویسدهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین بهلحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوسهای درونشهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.
معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیتها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلانشهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداریهای اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.
حقشناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی را برای تاکسیهای سایر شهرداریها صادر کند.
وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حملونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانههای مسافربری شهرداری اصفهان از جمله مواردی است که نیازمند هماهنگیهای بینبخشی است.
وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حملونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکتهایی که در زمینههای فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغهای راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.
حقشناس با اشاره به مباحث دیگری از جمله لزوم تعیین دقیق مرز خدماتدهی در شهر که به قسمتهای مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینیشهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدماتدهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگیهایی صورت گیرد.
به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حملونقل دانشبنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکتهایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیکاندیش، سازمان مدیریت حملونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرینخودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکتای دانشبنیان و تولیدکننده در حوزه حملونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور بههم رساندند.
نظر شما