به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، محمد مومنی امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه فنیحرفهای قدمت پنجاه ساله دارد و از سال ۱۳۶۵ با یک مرکز با نام آموزشگاه فنی در چهارمحالوبختیاری آغاز به کار کرده است و در حال حاضر شش مرکز فنی و حرفهای با سه هزار دانشجو در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی ۴۰ درصد دروس عملی و ۶۰ درصد علمی است، افزود: ۳۸ رشته محل از جمله ۱۹ رشته کاردانی و ۱۹ رشته کارشناس در این دانشگاه وجود دارد و دانشآموزان فارغالتحصیل مدارس فنی و حرفهای و کار دانش اکثریت دانشجویان این دانشگاه را تشکیل میدهند.
مهارت محوری ماموریت ویژه دانشگاه فنی حرفهای
رئیس دانشگاه فنی حرفهای چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه مهارت محوری یک از ماموریتهای ویژهای این دانشگاه محسوب میشود، تصریح کرد: مسئولیت این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ از آموزشوپرورش به وزارت علوم منتقل شد و در حال حاضر وظیفه اصلی تربیت نیروی کار و تکنسین کارآمد و دارای مهارت برای کشور و صعنت است.
مومنی ادامه داد: امروز به دو دلیل کشور نیازمند تربیت نیروی ماهر است، اول آنکه باتوجه به زیرساختهای کشور جهش لازم در تولید شکل گیرد و دوم با توجه به فشارهای اقتصادی بر کشور، کالاهای مور نیاز کشور تولید شود.
وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد: زمانی دانشگاه میتواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه صنعت هم حضور داشته باشد و این دو همافزا یکدیگر باشند.
رئیس دانشگاه فنی حرفهای چهارمحالوبختیاری ادامه داد: ایجاد نمایشگاههای دائمی و موقت و تفاهم با صنایع مختلف و معرفی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی از جمله برنامههایی است که این دانشگاه در راستای افزایش مهارتآفرینی در دستور کار دارد.
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای
مومنی گفت: در همین راستا امسال به واسطه پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و دومین نمایشگاه کار از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت با شعار «فردای بهتر از امروز» برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: در این نمایشگاه از صنایع مختلف دعوت شده و دستاوردهای دانشجویان به آنها معرفی میشود، سعی شده در همین رابطه هم تفاهمنامههایی به وجود آید؛ همچنین محصولات و دستاوردهای دانشجویان که قابلیت تولید انبوه داشته باشند به پارک علم و فناوری معرفی خواهند شد.
رئیس دانشگاه فنی حرفهای چهارمحالوبختیاری ادامه داد: بازید دانشآموزان از این نمایشگاه و اجرای رویدادها و کلاسهای آموزشی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.
وی عنوان کرد: تعامل صنعت و دانشگاه میتواند زمینهساز انعقاد قرارداد میان بخشهای صنعتی و دانشگاهها بهصورت دوطرفه جهت رفع نیازهای صنعت و دانشگاه شود و میتواند شامل موارد زیادی مانند تامین و آموزش نیروی انسانی ماهر در صنعت، کمک در امور تحقیقاتی صنایع با ایجاد فرصتهای مطالعاتی شود و همچنین برپایی رویدادهای مشترک کار با بخش صنعت میتواند موجب ایجاد کنسرسیومها و مشارکتهایی شوند که نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع کنند.
نظر شما