به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، گردهمایی سهروزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.
ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در افتتاحیه این همایش اظهار کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را بحث و بررسی کنند، زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
وی ادامه داد: لازم است مدیران هماندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالشها را در جلسات و کمیسیونها مطرح کنند و برای برونرفت از این چالشها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
نعیمی بیان کرد: بهطور قطع دانشجویانی که وارد دانشگاه میشوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را بهتازگی پشت سر گذاشتهاند و چالشهایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاهها هم، نوع برخوردشان و هم تلاش آنها برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهشها و یافتههایی که به اشتراک میگذارند، به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.
غلامرضا رضایی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش ضمن بیان ظرفیتهای دانشگاه سیستان و بلوچستان، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاهها را تشریح کرد.
وی افزود: قبل از انقلاب سیستان و بلوچستان کمترین بهره را از مراکز آموزش عالی داشت اما به برکت انقلاب اسلامی اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی این استان در حال تحصیل هستند و سرانه مراکز آموزش عالی در این منطقه افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، گفت: این دانشگاه در تمام شاخصهای وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.
رضایی با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سالهای قبل بسیار متحول شده است.
حجتالاسلام عبدالواحد بامری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگینکمان فرق و مذاهب بهشمار میآید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.
وی ادامه داد: یکی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در استان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیئت علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبهبندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.
زهرا نیکبخت، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش اظهار کرد: رویکرد دفتر مشاوره ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام میکنیم.
وی ادامه داد: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کمک به دانشجویان تلاش میکنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزندهای انجام شود.
نظر شما