به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، اظهار کرد: پس از تشکیل قرارگاه شورای فرهنگ عمومی باید تمامی برنامهها بر اساس برش استانی در مهندسی فرهنگی کشور اجرایی شود. فرمانده قرارگاههای شورای فرهنگی عمومی، امام جمعه و استانداران هستند که بایستی بر اجرای دقیق مصوبات این شورا نظارت کافی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در هر استان معاونت اجتماعی فراجا، ادارهکل اطلاعات و اطلاعات سپاه از منابع ارزشمند و گنجینههای رصد مسائل محسوب میشوند که باید از این ظرفیتها بهرهبرداری کرد و در طرح و برنامهریزی قرارگاه فرهنگ عمومی هم از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور ادامه داد: در هجدهمین سفر استانی تصمیم گرفتیم به قزوین بیاییم تا در شورای فرهنگ عمومی به موارد مهم و اساسی اشاره کنیم تا ارتقای فرهنگی بیشتری را در این استان شاهد باشیم. قزوین دارای ۶ سرمایه معنوی و تمدنی است که آنها را باید در حوزههای تاریخی، شهدا، فرهنگ و هنر، علمی، مدیریتی و اجتماعی مورد تاکید قرار داد.
خسروپناه با بیان اینکه در مسیر کارهای فرهنگی باید از تمامی دستگاهها، حوزههای علمیه و گروههای مردمی استمداد گرفت، ادامه داد: در سطح کشور هم سازمان بازرسی را به خدمت گرفتیم که بر اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نظارت داشته باشد.
وی نقش رسانههای مجازی را در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور بسیار مهم دانست و تصریح کرد: توجه به چنین رسانههایی باید سرلوحه کارها باشد و حتی پیشنهاد میکنیم نمایندهای از فعالان رسانههای مجازی جهت حضور در نشستهای شورای فرهنگ عمومی استان هم معرفی شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مصوبات این شورا از سوی استاندار ابلاغ میشود که البته پیش از این مصوبات از سوی دبیر ابلاغ میشد، به همین دلیل اگر مصوبهای از سوی دستگاهی اجرا نشده، باید متولی آن برای مدیریت ارشد استان گزارش دهد که چرا کار انجام نداده است.
نظر شما