به گزارش خبرگزاری ایمنا در چهارمحالوبختیاری، محمدحسین اعرابی، امروز_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با اشاره به هفته سلامت اظهار کرد: بالا رفتن سلامت جامعه نیازمند مشارکت حداکثر همه افراد جامعه است و رسانهها میتوانند در بالا بردن سطح سلامت و سواد سلامت نقش مؤثری ایفا کنند.
وی تصریح کرد: در پنج ماه گذشته سعی شد معوقات پرسنل که بیش از یک سال پرداخت نشده بود، پرداخت شود، همچنین با دریافت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی از شرکتهای بیمه این پرداختها نظم بهتری خواهند گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحالوبختیاری ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد تومان سازمانهای بیمه به دانشگاه علوم پزشکی استان بدهکار هستند که پرداخت این مطالبات در تحقق اهداف علوم پزشکی استان میتواند بسیار مؤثر باشد.
اعرابی با بیان اینکه حضور و مشارکت مردم باعث موفقیت کارها میشود و در بحث سلامت هم به این شکل خواهد بود، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت خیران در حوزه سلامت میتواند موجب رشد زیرساختها و سلامت عمومی شود که در این راستا، لیست و مجموعه نیازمندیهای حوزه سلامت استان احصا شده که در اختیار آنها قرار خواهد گرفت، این مجموعه میتواند در جهت هدفمند شدن کمک خیرین و حل مشکلات بر اساس اولویتها بسیار حائز اهمیت باشد.
وی با بیان اینکه سرانه پزشکی و بهداشتی استان نسبت به متوسط کشور مناسب است، افزود: پروژه عمرانی الحاقی بخش هاجر در اولویت اول نسبت به پروژههای عمرانی دیگر است، این پروژه در سه فاز در حال اجراست که فاز اول آن شامل بخش اورژانس و رادیوتراپی است حداکثر در نیمه اول سال به شرط تأمین اعتبار تکمیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحالوبختیاری ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی در بیمارستان هاجر بخش اورژانس است که با تکمیل فاز اول این مشکل برطرف خواهد شد.
اعرابی گفت: سالانه ۲۰ درصد به دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی استان اضافه میشود که در تلاش هستیم دو دانشکده پزشکی و پیراپزشکی تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی اضافه کرد: تلاش شده رشتههای که نیازمند بوم استان و کشور است در این دانشگاه توسعه داده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحالوبختیاری خاطرنشان کرد: در جهت تجهیز بیمارستان و مراکز درمانی استان نزدیک به هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم اعتبار جذب شده است.
پزشک خانواده در شش شهر بزرگ استان اجرایی خواهد شد
علی ضامن صالحیفرد رئیس مرکز بهداشت چهارمحالوبختیاری نیز با اشاره به شعار هفته سلامت اظهار کرد: ۳۰۸ خانه بهداشت فعال، ۹۴ پایگاه سلامت و ۲۴ مرکز شبانه روزی در استان در راستای ارتقا سلامت در حال خدمترسانی هستند.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرچمدار سلامت خانواده و جوانی جمعیت است ادامه داد: در شش شهر بالای ۲۰ هزار نفر استان پزشک خانواده اجرایی خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحالوبختیاری، تصریح کرد: چهارمحالوبختیاری به عنوان اولین استان مطالعه ارتقا سطح سواد دانش آموزان عشایری را اجرا خواهد کرد و نیازهای عشایر استان در حوزه سلامت احصا خواهد شد.
نظر شما