به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، وحید والیزادهمرادی در دیدار با اعضای هیئت رئیسه گلف استان ضمن قدردانی از زحمات مسئولان هیئتهای ورزشی، اظهار کرد: تقسیم اعتبارات بین هیئتهای ورزشی بر مبنای پارامترهایی مثل ارزیابی عملکرد، رشتههای مدالآور، تعداد ورزشکاران سازمان یافته براساس آمار بیمه و نیاز به تجهیزات صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه سعی کردم با نگاهی حمایتی بر اساس تجربیات گذشته و نظارت و مشورت با کارشناسان حوزهی ورزش در تقسیم عادلانه اعتبارات اقدام کنم، افزود: بر عملکرد تمام هیئتهای ورزشی نظارت میکنم، چرا که نظارت، موجب افزایش مسئولیتپذیری و بازخورد عملکرد مفید کارکنان میشود و از حاشیهسازیهای بیمورد جلوگیری میکند.
مدیرکل ورزش و جوانان با تاکید بر ضرورت تعامل بین معاونتهای این اداره کل گفت: معاونتها با ارائه طرح و برنامه مناسب میتوانند باعث پیشبرد اهداف شاخص ورزش استان میشود.
والیزادهمرادی بیان کرد: در طرح آمایش سرزمینی براساس پارامترهایی مثل مناطق محروم، زیرساختهای ورزشی، سابقه مدالآوری، میزان استعدادهای منطقه و پارامترهای دیگر سرمایهگذاری صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه تقسیم منابع یک کار مشارکتی است که موقعیت ورزش استان، مدیران دستگاههای اجرایی و هیئتهای ورزشی در آن دخالت دارند، تصریح کرد: مدیرکل ورزش و جوانان رهبری و راهبری ورزش را بر عهده دارد و بر اساس آمار درست طوری عمل میکند که تکمیل کننده راه آنها در جهت پیشرفت ورزش استان است.
تجهیزات گران قیمت ورزش گلف / زمین بازی استانداردی نداریم
فرزاد ترابی، رئیس هیئت گلف استان لرستان نیز در ادامه گفت: درخشش ورزشکاران لرستانی در مسابقات المپیاد استعدادیابی کشور در چهار سال اخیر از پتانسیل بالای این ورزش در لرستان حکایت دارد.
وی بیان کرد: هیئت گلف لرستان براساس ارزیابی عملکرد جز برترین هیئتها در بین ۲۷ استان کشور است، به طوری که در سه سال متوالی به عنوان هیئت اول و در دو سال هیئت دوم کشور برگزیده شده است.
وی تشریح کرد: بر اساس آمار ارائه شده از هشت سال گذشته، شاهد مدالآوری دختران زیر ۱۸ سال در رتبه برتر و پسران زیر ۱۸ سال در مقام دوم و سوم بودهایم.
ترابی در ادامه افزود: آقایان ورزشکار بالای ۱۸ سال با کسب مقامهای دوم و سوم و بانوان ورزشکار بالای ۱۸ سال نیز با کسب مقامهای اول و دوم برای استان افتخار آفریدند.
رئیس هیئت گلف لرستان افزود: همواره از ۱۲ الی ۱۳ نفر از ورزشکاران استان برای شرکت در اردوی تیم ملی دعوت به عمل آمده است که موجب حضور یک خانم و یک آقا در ترکیب تیم ملی بوده و همین امر موجب شده است یک ورزشکار لرستانی در قالب تیم ملی در مسابقات برون مرزی نیز حضور داشته باشد.
وی با اشاره به نیازمندی این رشته به تجهیزات گران قیمت، تصریح کرد: با توجه به ضعف استان در زمینه زیرساختهای ورزش گلف، امیدوارم مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان با تأمین اعتبار در زمینه تأمین تجهیزات و زمین مناسب به هیئت گلف استان کمک کند.
ترابی در پایان تصریح کرد: یک زمین گلف استاندارد در سطح دنیا وسعتی کمتر از ۴۰ هکتار ندارد که با توجه به مشکلات موجود موفق به طراحی یک زمین گلف به وسعت ۱۵ هزار متر در مجموعه ورزشی شهید سبزیپرور خرمآباد شدهایم، اما با این وجود باز هم نمیتوانیم عملکردی مناسب در میزبانی مسابقات در لرستان داشته باشیم.
نظر شما