به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون سهگانه امروز _چهارشنبه بیستونهم فروردین_ برگزار شد. در پایان این مجمع در حالی محمدکاظم حججی با کسب ۲۴ رأی به مدت چهار سال رئیس فدراسیون انتخاب شد.
محمدکاظم حججی درخصوص انتخابش بهعنوان رئیس جدید این فدراسیون اظهار کرد: رأی اعتماد مجمع به بنده کارم را سخت کرده و در آینده پیشرو نیازمند کمک همه هیئتهای استانی هستم چراکه تکبعدی نمیتوان کار کرد. من خادم ورزش سهگانه هستم و برنامههایم ورزشکار محور و هیأت محور است. به دنبال تقویت هیئتهای استانی هستیم و امکاناتی که در استانها هست باید تکمیل شود. چراکه هیئت قوی، موجب جذب ورزشکاران قوی شده و درنهایت فدراسیونی قدرتمند خواهیم داشت.
وی افزود: در بعد بینالمللی در آینده نهچندان دور حرفهایی برای گفتن خواهیم داشت و بهدنبال کسب مدالهای آسیایی و جهانی هستیم.
رئیس جدید فدراسیون سهگانه در واکنش به این پرسش که آیا با شهید حججی نسبتی دارد یا خیر گفت: شهید محسن حججی پسرعموی من است، وی توفیق شهادت داشت اما من نه. امیدوارم طوری کارکنیم که پیش شهدا رو سفید باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا رئیس جدید سهگانه دارای سوابق ورزشی بوده یا خیر گفت: سال ۷۰ در رشته دوچرخهسواری نخستین مدال کشوریام را کسب کردم. دوچرخهسوار بودم و هنوز هم هستم. از سال ۸۳ که فدراسیون سهگانه راهاندازی شد، وارد رشته سهگانه شدم و در کنار آن در رشته دوچرخهسواری هم فعالیت میکردم. در استان قم هم مربیگری میکردم، ورزشکاران سهگانه استان قم هنوز هم در زمره بهترینهای این رشته و مدالآوران سهگانه هستند. در بعد بینالمللی در سال ۲۰۰۹ موفق به کسب داوری سطح یک گرفتم. سال بعد در اینچئون هم داوری سطح دو گرفتم. در کارنامه کاریام حضور در ۱۸ مسابقه بینالمللی در رشته سهگانه ثبت شده است. بهعنوان داور منتخب فدراسیون به بازیهای آسایی ۲۰۱۸ دعوت شدم و سال ۲۰۲۳ نیز برای قضاوت رقابتها ساحلی بالی دعوت شدم. که هم مربیگری هم داوری کردهام.
رئیس جدید فدراسیون در تشریح برنامههایش برای حضور این فدراسیون المپیکی در بازیهای آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ گفت: یک برنامه چهار ساله کلی دارم. برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ سعیمان بر این است که نفرات شاخص از همین حالا پرورش یابند و با توجه به پتانسیل ورزشکاران و مربیان این رشته به دنبال کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس هستیم.
حججی در واکنش به صحبتهای نایب رئیس بانوان و تاکیدش بر اینکه بانوان این رشته میتوانند در مسابقات بینالمللی حضور پیدا کنند، گفت: بانوان در مسابقات کشوری و بینالمللی به صورت دواتلون شرکت میکردند. راهکاری برای ترایاتلون بانوان پیشبینی کردهایم، اما با توجه به لباس و پوششی که پیشتر بانوان در نظر گرفته شده و فدراسیون جهانی هم این لباس را تصویب کرده، حتماً شرکت بانوان در مسابقات بینالمللی را در برنامههای خود دیدهایم و حتی به دنبال گرفتن میزبانی مسابقات کشورهای اسلامی در جزیره کیش هستیم.
نظر شما