رکورد بانوان وزنه‌بردار نشان از پیشرفت این رشته است

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان گفت: بزرگ‌ترین نمادی که نشان می‌دهد وزنه‌برداری زنان پیشرفت کرده است، رکورد اعضای تیم است. برخی فکر می‌کنند که طی یک‌ سال به یک‌باره می‌توانیم به اندازه ۵۰ سال پیشرفت کنیم، خوشحالم که انتظار بالایی از من دارند، اما باید منطقی فکر کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کورش باقری درباره اعزام نشدن تیم ملی بانوان به آخرین مسابقات گزینشی المپیک (جام جهانی تایلند) اظهار کرد: پیش از این مسابقات، رکوردهای ورودی را گذاشته بودیم و به هر سه نفر حداقل شانس را دادیم و اعلام کردیم که هر وزنه‌برداری که به این رکوردها برسد، اعزام می‌شود. فدراسیون هم برای ملی‌پوشان بلیت تهیه و هتل رزرو کرد، اما رکوردهای آن‌ها به ورودی نرسید. نزدیک‌ترین رکورد ورودی متعلق به سیده‌الهام حسینی بود و علی‌رغم همه تلاش‌ها، او به رکورد ورودی نرسید.

اعزام نشدن تیم به تایلند، پیشنهاد من بود

وی افزود: به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا تیم ملی را به جام جهانی اعزام نکنیم و البته این پیشنهاد من بود و فدراسیون هم موافقت کرد. از نظر خودم کار درستی کردم و برداشتم این بود که حضور ما با این رکوردها بی‌نتیجه خواهد بود.

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان درباره المپیکی نشدن بانوان وزنه‌بردار توضیح داد: برای المپیکی شدن فاصله ما با ۱۰ نفر اول جهان زیاد است و البته در توان سیده‌الهام حسینی بود که المپیکی شود، اما آسیب‌دیدگی‌های او در طول یک‌سال گذشته او را مقداری عقب انداخت. گاهی یک وزنه‌بردار لب مرز است و منتظر اتفاقات خاصی است، همچون رضا دهدار به عنوان نفر یازدهم لیست المپیکی فدراسیون بین‌المللی (لانگ لیست) و ممکن است تست دوپینگ یکی از وزنه‌برداران مثبت شود یا اینکه کشوری مثل چین در دسته وزنی ۱۰۲ کیلوگرم وزنه‌بردار اعزام نکند و آن زمان است که دهدار می‌تواند در جمع ۱۰ نفر برتر جهان در این وزن المپیکی قرار بگیرد. در بخش بانوان ما چنین شرایطی نداریم و پرونده سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای بانوان کشورمان بسته شده است.

دوستان منطقی فکر کنند

وی ادامه داد: چون کورش باقری مسئولیت تیم بانوان را برعهده دارد، همه انتظار بالایی از وزنه‌برداری دارند، اما باید منطقی نگاه کرد. ما در بخش نوجوانان و جوانان مدال‌آوری داشتیم و رکوردها قابل قیاس با گذشته نیست؛ تغییرات مثبتی در وزنه‌برداری زنان داشتیم. کورش باقری نمی‌تواند با چوب جادویی دختران را به المپیک بفرستد. من تیم خوبی را درست می‌کنم تا نفر بعدی که هدایت تیم زنان را برعهده می‌گیرد، ۱۲ وزنه‌بردار خوب در تیم ملی داشته باشد.

باقری اضافه کرد: بزرگ‌ترین نمادی که نشان می‌دهد وزنه‌برداری زنان پیشرفت کرده است، رکورد اعضای تیم است. برخی فکر می‌کنند که طی یک سال به یک‌باره می‌توانیم به اندازه ۵۰ سال پیشرفت کنیم، خوشحالم که انتظار بالایی از من دارند، اما باید منطقی فکر کنند.

وی درباره برنامه‌های تیم ملی وزنه‌برداری بانوان گفت: در کوتاه‌مدت به دنبال این هستیم تا پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی جوانان و نوجوانان در بیستم اردیبهشت ماه در همدان در کمپ تیم‌های ملی دو اردو برگزار کنیم. مسابقات مختلفی را در پیش داریم که نخستین مسابقه، مربوط به نوجوانان جهان است، نمی‌دانم سیاست برای اعزام دختران به این مسابقات چگونه است، اما دختران ما اواخر شهریور به مسابقات جوانان جهان در اسپانیا اعزام می‌شوند. ما مسابقات جام دوستی روسیه، قهرمانی جهان در بحرین و رقابت‌های دیگری را نیز در پیش داریم.

کد خبر 745335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.