محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تسهیلات مدیریت شهری برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: شهرداری مکانهای مؤثری را در ساختمان جهاننما در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناوریهای نوین گذاشته است تا بتوانند با استقرار در آنجا به ارائه خدمات بپردازند؛ یکی از این فضاهای مؤثر ساختمان جهاننما است.
وی افزود: در مکاتبات ویژه با رئیسجمهور نیز اعلام کردیم با وجود ظرفیتهایی که در اصفهان وجود دارد، این شرکتها باید مورد حمایت دولت و وزراتخانههای مورد نظر قرار گیرند تا بستر توسعه آنها در نصفجهان فراهم شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برقراری نمایشگاهها برای ارائه خدمات دانشبنیانها تاکید: در نمایشگاه فننما که مهر سال جاری در نمایشگاه بینالمللی اصفهان برگزار شد، فضای خوبی برای شرکتهای دانشبنیان ایجاد شد و از این طریق محصولات مورد نیاز مدیریت شهری را ارائه کردند.
نورصالحی با اشاره به اینکه اصفهان میتواند بهعنوان قطب شرکتها و محصولات دانشبنیانها در کشور مطرح باشد، گفت: نخستین شهرک علمی تحقیقاتی کشور در حوزه فناوری جدید در اصفهان تأسیس شد و در حال حاضر طبق اطلاعاتی بهدست آمده از آن شهرک، حدود ۷۰۰ شرکت در آن مکان مستقر شدهاند، همچنین خارج از این شهرک، شرکتهای متعدد دانشبنیان وجود دارد.
وی با اشاره به استقرار شرکتهای دانشبنیان ادامه داد: در این شرکتها افراد زیادی از دانشگاههای مطرح اصفهان میتوانند مشغول به کار شوند و ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد کنند، زیرا وجود دانشگاههای خوب و صنایع برتر همچون هایتک، ظرفیتهای مناسبی در اصفهان به وجود آورده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: معتقدم محدوده خیابان امام خمینی (ره) و شهرک امیرکبیر میتواند بهعنوان قطب استقرار و پایگاه استقرار شرکتهای دانشبنیان باشد.
نورصالحی با بیان اینکه شهرداری اصفهان برای شرکتهای دانشبنیان تسهیلات و امکاناتی فراهم کرده است تا بتوانند به مدیریت شهری، خدمات و محصولات مورد نیاز را ارائه دهند، گفت: پیشنهادهای ویژهای برای استقرار شرکتهای دانشبنیان مطرح شده است، همچنین شهرداری با تمام قوا آمادگی خود را برای همکاری با این شرکتها اعلام کرده است.
وی با اشاره به حمایتهای صورت گرفته از شرکتهای دانشبنیان افزود: حمایت از دانشبنیانها و فناوریهای جدید، استفاده از محصولات آنها و توسعه این شرکتها یکی از سیاستهای اصلی در نظام جمهوری بوده است و پیرو آن مدیریت شهری اصفهان نیز همین سیاست را در پیش گرفته است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جابهجایی صنایع آلاینده در غرب اصفهان (بین اصفهان و شاهینشهر) خاطرنشان کرد: اگر این صنایع بپذیرند برای مدت زمان کوتاه یا بلندمدت جابهجا شوند، زمین آنها به عرصه استقرار پردیس شرکتهای فناوری و شرکتهای دانشبنیان تبدیل شود، اشتغالهای مناسبی در این مکان بهوجود میآید که علاوهبر ایجاد ارزش افزوده، آلایندگی هم ندارند.
نورصالحی گفت: برای تأمین محصولات و خدمات مورد نیاز شهرداری اصفهان چندین مصوبه داشتیم تا در صورتی که شرکتهای دانشبنیان بتوانند محصولات مورد نظر را ارائه کنند، تسهیلاتی برای خرید خدمات و محصولات آنها ایجاد شود.
نظر شما