تلاش‌های دولت سیزدهم برای ایجاد آب شرب پایدار در چهارمحال‌ و بختیاری

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری از تلاش‌های دولت سیزدهم برای رفع مشکلات آب شرب در استان و ایجاد آب شرب پایدار و سالم خبرداد.

علی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در دولت دوازدهم آب شرب شهرستان شهرکرد از چشمه کوهرنگ تأمین می‌شد که با مشکلاتی از جمله گل آلوده‌شدن این چشمه در تابستان به علت آب شدن برف و یخ‌زدگی کاهش فشار آب در زمستان همراه بود.

وی در ادامه در خصوص سایر چالش‌های آب استان در دولت دوازدهم، افزود: نیمی از آب شرب شهرستان‌های استان با معضل نیتراته بودن روبه رو بودن و از کیفیت بسیار پایینی برای شرب برخوردار بودند همچنین در برخی از مناطق استان آب رسانی به صورت سیار صورت می‌پذیرفت و بسیاری از پروژه‌های آب استان بدون تخصیص اعتبارات لازم نیمه کاره رها شده بودند.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم برای حل چالش‌های آبی استان تصریح کرد: در سال‌های گذشته تنش آب در نیمه شمالی استان به دلیل آلودگی آب و نیتراته بودن آن به بالاترین حد خود رسیده بود که با راه اندازی پروژه آبی قمر بنی هاشم (ع) پس از سفر ریاست جمهوری به استان نیمی از جمعیت استان از آب شرب پایدار سالم بهرمند شدند، همچنین پروژه‌های آبی نیز در برخی مناطق نظیر لردگان، خانمیرزا و کوهرنگ نیز پیشرفت قابل توجهی داشته‌اند که با تکمیل آن‌ها مشکل آب رسانی به صورت سیار در بسیاری از نقاط این مناطق حل خواهد شد.

حیدری با اشاره به تکمیل برخی از سدهای نیمه کاره استان، تاکید کرد: سد باباحیدر نیز که سال‌های طولانی نیمه کاره باقی مانده بود، در عرض شش ماه به طور کامل تکمیل شده و در انتظار آب‌گیری است همچنین عملیات اجرایی سد آقبلاغ که مطالعات آن حدود ۲۰ سال پیش به اتمام رسیده بود و تا کنون اقدامی برای اجرای آن صورت نگرفته بود، با تخصیص اعتبارات لازم در حال شروع است.


وی با بیان اینکه در ۵ شهر استان ایجاد فاضلاب در حال انجام است، که این موضوع در میان تمامی استان‌های کشور بی نظیر است، عنوان کرد: با آغاز فعالیت سد خرسان، هم اکنون قسمتی از آب شرب استان از این سد تأمین می‌شود همچنین، پروژه سد شهدای چشمه علی نیز با توجه به نیاز آبی استان، به استان واگذار شد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به برخی چالش‌های آبی باقی مانده در استان، اضافه کرد: به دلیل عدم تکمیل برخی پروژه‌های آبی نظیر پروژه شهر سردشت، پروژه در دست تکمیل قرارگاه امام حسن (ع)، پروژه آب شهرستان لردگان و عدم آب‌گیری سدهای حوزه شهرستان فارسان هنوز شاهد برخی تنش‌های آبی در این مناطق وجود دارد.

کد خبر 743853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۴
    0 0
    ۱۰روز آب سد زاینده را برای اصفهان باز میکنند نزدیک ۲۰۰میلیون‌ متر مکعب آب چهارمحال به اصفهان می رود بعد یک روستا تو استان آب رسانی می شود..