به گزارش ایمنا از آذربایجانشرقی، مالک رحمتی عصر روز _شنبه هجدهم فروردین_ در جلسه نظارت ستادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از بازدید از طرحهای درمانی شهرستان تبریز گفت: در پروژه بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز، با توجه به شرایط موجود و شتاب و سرعت کافی که در اجرای این طرح سلامت باید مدنظر باشد فاز نخست این پروژه در سال ۱۴۰۴ به اتمام میرسد.
وی با اشاره عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در امر مولدسازی جهت تأمین بخشی از هزینههای پروژههای نیمهتمام بهداشتی و درمانی گفت: تکمیل طرحهای نیمهتمام بهداشتی و درمانی اولویت برنامههای استانی است.
مقام عالی استان اظهار کرد: بدهی قابل توجه بیمههای درمانی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسههای آتی که با حضور مدیران بیمهای تشکیل خواهد شد پیگیری خواهد شد.
رحمتی درخصوص استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، مردم و حمایت خیرین حوزه سلامت جهت تأمین تجهیزات موردنیاز مراکز بهداشتی و درمانی دولتی تأکید کرد و اظهار کرد: امروز به مرحله تصمیمگیری در مولدسازی رسیدهایم و با توجه به اقدامات صورتگرفته، امیدواریم تأمین منابع پروژههای نیمهتمام بهداشتی و درمانی استان را عملی کنیم.
وی از دریافت هزینههای نامتعارف پزشکان انتقاد کرد و گفت: تبریز از سردمداران نظام سلامت کشور است و دریافت برخی هزینههای نامتعارف و غیرقانونی تعدادی از پزشکان متخصص در مراکز دولتی زیبنده استان نیست چراکه بار روانی این تعرفهها در جامعه غیرقابل تحمل است.
استاندار آذربایجانشرقی به تقویت مسائل نظارتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای بررسی دقیق دریافتیهای نامتعارف متخصصان تأکید کرد و افزود: گزارش کامل و جامعی در خصوص هزینههای نامتعارف دریافتی پزشکان ارائه شود تا به بررسی و ریشهیابی این مسائل و ریشهکن شدن چنین رفتارهایی بپردازیم.
رحمتی حمایت و مشارکت کافی با شرکتهای دانشبنیان را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: با بهکارگیری ظرفیت شرکتهای فناور و دانشبنیان در دانشگاه علوم پزشکی باید عقبماندگیهای حوزه سلامت در بحثهای هوشمندسازی، کنترل و تأمین تجهیزات رفع شود.
وی ضمن قدردانی از فداکاریهای کادر درمان در همهگیری ویروس کرونا گفت: نیروی انسانی نظام سلامت مسئلهای است که برای حفظ و تکریم این نیروها باید نظام انگیزشی دقیقی تنظیم شود و به پرداخت بهموقع کارانهها، پاداشها و اضافهکاریهای کارکنان این حوزه اقدام شود.
نظر شما