سیدعباس میراحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: در بازه سوم تا دهم فروردین به مدت یک هفته، ۷۶۸ تن گوشت مرغ در کشتارگاههای استان تهیه و میان فروشگاههای استان توزیع شد.
وی افزود: میانگین مصرف روزانه گوشت مرغ استان حدود ۷۰ تا ۸۰ تن است که بهطور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ به فروشگاههای استان تحویل داده میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری با اشاره به پیشبینی این سازمان در خصوص مصرف گوشت مرغ در روزهای پایانی تعطیلات ادامه داد: مرغ مورد نیاز استان برای روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین ۴۰۰ تن پیشبینی شده است که شب گذشته حدود ۲۰۶ تن مرغ کشتار و تحویل فروشگاهها شده است، همچنین ۲۰۶ تن نیز در سامانه رهتاب برای خرید از کشتارگاهها پیشبینی شده است.
نظر شما