حسین پاکروان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان ضمن تسلیت ایام شهادت امیرالمومنین (ع) و بزرگداشت شب قدر، اظهار کرد: این امر به رسم همه ساله با هدف توسعه و ترویج فرهنگ اطعام و احسان علوی صورت گرفته و بین نیازمندان و مردم روزه دار خمینی شهری توزیع میشود.
وی افزود: برای تهیه این حلیم ۲۳۰ کیلوگرم بادمجان، ۱۰۸ کیلوگرم پیاز داغ، ۲ رأس گوسفند (بره )،۷۳ کیلو برنج، ۴ مثقال زعفران و دیگر مواد لازم استفاده شده است.
این خیر و نیکوکار خمینی شهری از محله خوزان عنوان کرد: در پخت این حلیم نذری که از غروب پنجشنبه ۹ تا عصر جمعه ۱۰ فروردین ماه به طول انجامید، مردم محلی مشارکت داشته و نقش فعالی ایفا کردند.
نظر شما