انجام بیش از ۹۸۰ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات بهداشت محیطی انجام شده از پانزدهم اسفند تا هشتم فروردین گفت: در این مدت ۹۸۷ هزار و ۳۶۸ بازرسی انجام شده که در این بین حدود ۷۲۲ هزار و ۸۳۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۶۴ هزار و ۵۳۸ بازرسی از اماکن عمومی انجام شده است.

محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اقدامات بهداشت محیطی انجام شده از تاریخ پانزدهم اسفند تا هشتم فروردین اظهار کرد: به طور کلی ۹۸۷ هزار و ۳۶۸ بازرسی در طول این مدت انجام شده است که در این بین حدود ۷۲۲ هزار و ۸۳۰ مورد مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۶۴ هزار و ۵۳۸ مورد مربوط به بازرسی اماکن عمومی است.

وی با اشاره به انجام ۲۲ هزار و ۹۴۱ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی و ۲۴ هزار و ۱۳۲ مورد بازرسی از مراکز اقامتی افزود: در طول این مدت ۱۰۱ هزار و ۱۷۷ مورد اخطار کتبی صادر ۱۲ هزار و ۸۲۳ مورد به مراجع قضائی اعلام شده و ۳۱۲۳ مورد پلمب صورت گرفته است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در بازه زمانی مذکور حدود ۱۱ هزار و ۲۳۵ مورد نمونه‌برداری غذایی، ۵ هزار و ۹۲۳۷ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی و ۸۹۴ هزار و ۱۴۲ مورد سنجش پرتابل محیط و مواد غذایی انجام و ۹۷۱ هزار و ۴۷۳ کیلوگرم / لیتر مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شده است.

کد خبر 740081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.