لیلا متقینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان، اظهار کرد: این مرکز در حوزه توانمندسازی و مداخلات مؤثر بر طیف اوتیسم راهاندازی شده است و با رویکرد رفتار درمانی برای آموزش و توانمندسازی کودکان اوتیسم فعالیت میکند.
وی افزود: کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم که بهطور مستمر دورههای آموزشی و رفتار درمانی را گذراندهاند، هنر نقاشی را نیز آموزش دیدهاند که آثار آنها برای دومین سال در این نمایشگاه عرضه شده است.
رئیس بهزیستی کاشان تاکید کرد: آموزشهای منجر به خلق آثار هنری و اجرای کار عملی در حضور دیگران و تشویق تماشاگران، ضمن آنکه اعتماد به نفس، عزت نفس و خودباوری را در آنها تقویت میکند، میتواند تأثیر مثبتی بر روند درمان آنها نیز داشته باشد.
وی گفت: برپایی نمایشگاههای آثار کودکان اوتیسم، فرصتی است تا خانواده آنها و دیگر شهروندان جامعه باور کنند که تفاوت میتواند عامل خلق ارزش باشد و کودکان خود را از جامعه جدا نکنند.
به گزارش ایمنا، روز دوم آوریل برابر با چهادهم فروردین به نام روز جهانی آگاهی از اوتیسم نامگذاری شده است و نمایشگاه نقاشی «پنجره نگاه من» با آثاری از کودکان پنج تا ۱۵ سال طیف اوتیسم تا روز دوازدهم فروردین در خانه تاریخی بروجردی کاشان میزبان شهروندان و گردشگران است.
نظر شما