به گزارش خبرگزاری ایمنا، شیائومی در سالهای اخیر عملکرد تقریباً قابل قبولی در زمینه انتشار بهروزرسانی برای محصولاتش داشته و سعی کرده تعداد آنها را برای گوشیهای بالارده و پرچمدارش افزایش دهد.
آموزش آپدیت گوشی شیائومی
شیائومی هم مانند سایر سازندگان گوشیهای اندرویدی قبل از انتشار یک بهروزرسانی اصلی جدید، پیش نمایشی از آن منتشر میکند یا اینکه نسخه نهایی را ابتدا در اختیار کاربران برخی کشورها قرار میدهد و پس از مدتی به دست شما میرسد.
بهروزرسانی OTA گوشی شیائومی
در حالت کلی بهروزرسانی گوشیهای شیائومی فرایندی ساده دارد که به دو روش عادی یا OTA و به صورت دستی امکانپذیر است.
برای دریافت تنظیمات به صورت خودکار و از طریق تنظیمات گوشی (بدون نیاز به دانلود فایل به صورت جداگانه)، مراحل زیر را انجام دهید:
- به تنظیمات گوشی شیائومی خود بروید.
- اولین گزینه در تنظیمات، درباره گوشی یا About Phone است که روبهروی آن، نسخه رابط کاربری نصب شده روی گوشیتان را میتوانید ببینید، برای مثال MIUI Global 13.0.3.
- روی همین گزینه ضربه بزنید تا به اطلاعات گوشیتان مانند میزان حافظه داخلی، نام، نسخه اندروید و رابط کاربری و همچنین پچ امنیتی دست یابید.
- در اینجا روی آیکون مستطیلی شکل بزرگ در سمت چپ صفحه ضربه بزنید، یعنی آیکونی که نام رابط کاربری روی آن نوشته شده است (عدد ۱۳ در تصویر بالا).
- در ادامه به صفحه جدیدی میروید که بهطور خودکار انتشار بهروزرسانی جدید را بررسی میکند. البته میتوانید در پایین صفحه با لمس گزینه Check for updates، وجود بهروزرسانی جدید را به صورت دستی بررسی کنید.
- اگر آپدیت جدیدی برای گوشیتان منتشر شده باشد، باید آن را دانلود کنید. با توجه به نسخه، حجم بهروزرسانی و البته سرعت اینترنت، دریافت آن مدتی طول میکشد. در نهایت پس از دریافت، بهروزرسانی به صورت خودکار روی گوشیتان نصب میشود و بعد از ریستارت شدن دستگاه، میتوانید از جدیدترین بهروزرسانی لذت ببرید.
آپدیت دستی گوشی شیائومی
این احتمال وجود دارد که یک بهروزرسانی هنوز به صورت OTA برای شما منتشر نشده باشد و بخواهید قبل از انتشار آن، آپدیت جدید را زودتر تجربه کنید که در این حالت باید به سراغ دریافت و نصب آن به صورت دستی بروید. انجام این کار ساده است و تنها به یک اپ به نام MIUI Downloader نیاز دارید. این اپ انتشار بهروزرسانی جدید برای گوشی شیائومی ، ردمی و پوکو شما را بررسی میکند.
نحوه نصب دستی آپدیت جدید روی یک گوشی پوکو
-
برنامه MIUI Downloader را دانلود کنید.
-
در ادامه این اپ را باز کرده و گزینه Your Device را لمس کنید.
- حالا چند گزینه پیش روی شما قرار میگیرد که باید گزینه MIUI Stable یا نسخه پایدار MIUI را انتخاب کنید. در ادامه رامهای پایدار پیش روی شما قرار میگیرند و میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید که پیشنهاد ما، نسخه گلوبال یا جهانی است.
- در ادامه جدیدترین نسخه برای دستگاه خود را انتخاب کرده و در صفحه مربوطه، دکمه Download را لمس کنید.
- پس از اینکه دانلود فایل تکمیل شد، باید به تنظیمات، درباره گوشی و نسخه MIUI بروید (درست مانند مراحل دانلود آپدیت OTA). در ادامه ۵ بار روی آیکون نسخه MIUI ضربه بزنید تا عبارت «Additional update features» ظاهر شود.
- حالا گزینه سه نقطه عمودی در گوشه سمت راست بالای صفحه را لمس کرده و گزینه Choose update package (گزینه دوم) را انتخاب کنید. در ادامه به صفحه دانلودها میروید و باید فایل رام که در گذشته دانلود کردهاید را انتخاب کنید. در پایان روی گزینه «Reboot and install» ضربه بزنید. پیشنهاد میکنیم پس از نصب بهروزرسانی، گوشیتان را ریست فکتوری کنید.
- با همین چند قدم ساده، جدیدترین آپدیت موجود برای گوشی هوشمند شما به صورت دستی روی آن نصب میشود و پس از بالا آمدن کامل دستگاه، میتوانید از آن لذت ببرید.
بهروزرسانی سریع گوشی شیائومی
دو روش برای دریافت سریعتر آپدیتهای شیائومی وجود دارد. روش اول تغییرات تنظیمات آپدیت است که برای آن باید مراحل زیر را انجام دهید:
- به تنظیمات بروید.
- گزینه About Phone را انتخاب کنید.
- روی ویجت نسخه MIUI در سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید.
- گزینه سه نقطه عمودی در سمت راست بالای صفحه را لمس کنید.
- به تنظیمات آپدیت یا Update Settings بروید.
- در زیر بخش Other، گزینه Receive Update early را فعال کنید.
اگرچه با این روش زودتر از کاربران چینی جدیدترین آپدیتها را دریافت نمیکنید، اما نسبت به کاربران سایر کشورها، بهروزرسانیها سریعتر برای شما منتشر میشوند، البته نسخههای پایدار و نه بتا. با این حال شاید حتی در اولین نسخههای پایدار هم با باگ روبهرو شوید.
روش دوم، تغییر منطقه گوشی هوشمندتان است. همانطور که گفتیم شیائومی هم مانند سایر تولیدکنندگان گوشیهای اندرویدی بروزرسانیها را به صورت منطقهای منتشر میکند، بنابراین کاربران در برخی کشورها سریعتر به آنها دسترسی پیدا میکنند. این روش اگر کشوری خارج از چین هنوز بهروزرسانی دریافت نکرده باشد، کاربردی ندارد. با این حال اگر برای کشور خاصی یک آپدیت منتشر شده، میتوانید به سراغ این روش بروید و مراحل زیر را انجام دهید:
- به تنظیمات بروید.
- گزینه Additional Settings را انتخاب کنید.
- در این گزینه Region را لمس کرده و کشور مدنظرتان را انتخاب کنید.
- به تنظیمات برگردید.
- روی گزینه About Phone ضربه بزنید.
- ویجت نسخه MIUI در گوشه سمت چپ بالای صفحه را لمس کنید.
- در ادامه فرایند دریافت بهروزرسانی مشابه مرحله OTA را دنبال کنید.
مشکل آپدیت نشدن گوشی شیائومی
از مشکلات آپدیت های جدید گوشیهای برندهای مختلف از جمله شیائومی که بگذریم، با مشکل نصب آن روبهرو هستیم. این احتمال وجود دارد که نتوانید یک بهروزرسانیرا دریافت کنید که در این حالت باید ارتباط اینترنت و همچنین فضای ذخیرهسازی گوشی هوشمندتان را بررسی کنید.
اگر این موارد مشکلی نداشتند، اما با آپدیتی روبهرو نمیشوید، شاید شیائومی به پشتیبانی نرم افزاری از گوشی شما پایان داده باشد. در این حالت دیگر بهروزرسانیرسمی برای دستگاه شما منتشر نمیشود و میتوانید به سراغ رامهای اختصاصی یا کاستوم رام بروید که البته تمام مسئولیت آن برعهده خودتان است.
نظر شما