حجتاله زارع زاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: یکی از مؤلفههای پیشبرد اهداف و پیشرفت در شهر، ثبات مدیریت شهری است چرا که با وجود ثبات مدیریت میتوانیم برنامهریزیهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت را انجام دهیم و بر اساس آن انتظار عملی و اجرایی شدن برنامهها را داشته باشیم.
وی افزود: تا زمانی که در شهر بیثباتی وجود داشته باشد امکان عملی شدن برنامهها وجود ندارد، بر همین اساس در این دوره از شورای اسلامی شهر استمرار ثبات مدیریت شهری در دستور کار قرار گرفت و تا کنون نتیجه این ثبات مثبت ارزیابی شده است.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: آنچه که سبب شد پروژههای ناتمام دورههای گذشته مانند تقاطعهای شهید کجباف، شهید قربانی، زمینهای ورزشی تکمیل و پروژههایی مانند شبکه آب خام و تقاطع شهدای غزه تعریف و فعال شود ثبات مدیریتی بود که در شهرداری اهواز وجود داشت.
زارعزاده اضافه کرد: اگر در شهر مدیریت شهری ثبات نداشته باشد، پروژهها تنها در قالب یک برنامه روی کاغذ میماند و از یک مدیر به مدیر دیگر تحویل داده میشود چرا که تا مدیر جدید شناخت پیدا کند و برنامهریزی لازم را انجام دهد، مجدد تغییر مدیریتی رخ داده و برنامهها اجرا نمیشود.
وی تاکید کرد: اختلاف نظری که در سومین سال از دوره ششم شورای اسلامی شهر اهواز رخ داد، منجر به ایجاد یک رکود در برنامهها شد و اگر این اختلاف نظر وجود نداشت قطعاً برنامههای تدوین شده در سایه وحدت و همگرایی با سرعت بیشتری به منصه ظهور میرسید اما این اختلاف سبب کاهش سرعت اجرای برنامهها شد، بروز کوچکترین بیثباتی در مدیریت شهری تمام پروژههای تعریف شده را تحتالشعاع قرار میدهد و مجدد روحیه یاس و ناامیدی را در شهر و مردمانی که با صبر و شکیبایی همهی سختیهای این چند سال را تحمل کردهاند، ایجاد میکند.
نظر شما