ما در معرض تهاجم فرهنگی هستیم

امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: رهبر انقلاب از حدود ۲۵ سال پیش بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردند و مدام اخطار دادند و مرتب عنوان کردند که ما در معرض تهاجم هستیم، در این راستا اول به هجوم فرهنگی اشاره و سپس شبیخون فرهنگی و غارتگری فرهنگی را گوشزد کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم اسفند_ با حضور حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان و محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در سالن جلسات دفتر امام‌جمعه برگزار و موضوعات مختلفی از جمله بررسی سند جامع فرهنگی استان، برگزاری نمایشگاه قرآن، بزرگداشت مناسبت‌های مهم، تسهیل زمینه برپایی سفره‌های ساده افطاری توسط گروه‌های مردمی، پیگیری ثبت روز چهارم مهر به‌عنوان روز مقاومت گیلانغرب بررسی شد.

پوریا جلالی، دبیر جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ابتدای جلسه با اشاره به تأخیر در ارائه دغدغه‌های فرهنگی ادارات در پنج حوزه‌ای که سال گذشته تعیین‌شده بود، اظهار کرد: مهم است که این تأخیر در بازه زمانی کوتاه جبران شود، چراکه از این به بعد تمام اولویت استان این پنج موضوع خواهد بود، حتی بودجه‌هایی که باز برای استان در نظر گرفته می‌شود بر مبنای این پنج موضوع خواهد بود و به‌نوعی سرنوشت فرهنگی استان حداقل در پنج سال آینده منوط بر این پنج اولویت است.

وی با اشاره به موضوعات احصا شده توسط کارگروه مشورتی متخصصان هنر و فرهنگ تاکید کرد: ارتقای امید و نشاط، امیدبخشی به باورها و اخلاق دینی، ضعف فرهنگ کار و تلاش و روحیه مهارت‌آموزی، حفظ و انسجام بنیان خانواده، ضعف حضور و مشارکت فعال مردم و حلقه‌های میانی در امور فرهنگی، ضعف فرهنگی شهروندی و قانون‌مداری تاب‌آوری و گفت‌وگو، ضعف تربیت و بازسازی نیروی انسانی کارآمد و مؤثر در حوزه فرهنگ، تقویت هویت ملی و همگرایی قومی و مذهبی و انسجام اجتماعی، توجه به جایگاه نخبگان و دانشگاه‌ها در تصمیم‌سازی و گفت‌وگوهای نخبگانی موضوعات و دغدغه‌های مطرح‌شده هستند و این ۹ مورد از مجموع پیشنهادهای بود که ۱۰ دستگاه برای ما ارسال کردند.

دبیر جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه در خصوص موضوع دوم دستور کار در جلسه امروز تصریح کرد: موضوع بعد نام‌گذاری روز مقاومت گیلانغرب است تا در تقویم رسمی کشور قرار گیرد که برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد داده بودند اگر مصوب شود ما آن را به تهران ارسال می‌کنیم.

۱۱ قرارگاه برای بررسی حل مشکلات استان وجود دارد

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله غفوری، امام‌جمعه کرمانشاه اظهار کرد: ما در ابتدای جلسه دو مصوبه را داشته باشیم و روی این دو موضوع تمرکز داشته باشیم، یکی اینکه کلیه محتواها و موضوعات ارائه‌شده در ۵ محور با ادغام شود و به‌صورت خروجی جلسه به مصوبه تبدیل شود و مبنای فعالیت‌های آینده قرار گیرد و دوم اینکه در اولین فرصت کارگروه جلسه‌ای را با مجموعه قرارگاه داشته باشند برای آن سند و یک نسخه‌اش هم حداقل به بنده محبت کنید. مجموعه دستگاه‌های فرهنگی در قالب یک قرارگاه منسجم کارها را انجام دهند که این پراکندگی کارها جمع شود و هدف‌گذاری‌های مشخص صورت بگیرد.

بعد از بیان این دو نکته، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرزایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بودجه‌های فرهنگی که قرار است در این پنج حوزه تقسیم شود را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: یک نکته مهمی که در این میان وجود دارد این هست کار و عملیات فرهنگی نیازمند انسجام عملیاتی و میدانی است و واقعاً اگر می‌خواهیم در میدان یک اتفاقی بی افتاد به قول مقام معظم رهبری خرمشهرهای فرهنگی آزاد شود، نیازمند ید واحده است و انسجام فرهنگی انسجام میدانی می‌خواهد.

سرهنگ سعید بهشتی راد معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ضمن اشاره به ۱۱ قرارگاه موجود در بسیج استان برای بررسی و حل مشکلات استان، اذعان داشت: استان کرمانشاه یک استان ویژه‌ای هست و هر منطقه استان ما مسئله ویژه فرهنگی خاص خودش را دارد و باید در طرح‌ریزی برنامه‌ها باید منطقه بندی شود.

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه نیز گفت: پیرو خطبه‌های نماز جمعه امام‌جمعه، باید برنامه‌های ایجابی و تولیدی را حداکثری ببینیم و مراقب باشیم که به دوقطبی در جامعه دامن نزنیم.

وی فضای کار در استان را مبتنی بر اجرای فضای مثبت و کار فعال دانست و گفت: خواهشمندم دستگاه‌ها در اعلام برنامه‌هایشان در راستای مسائل فرهنگی دوگانگی درست نکنند که حداقل مذهبی‌ها دچار یک حس ناخوشایند بشوند.

سطح کار جلسه شورای فرهنگ عمومی را باید جدی گرفت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با تاکید مجدد بر حضور مدیران در جلسات شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: سطح کار جلسه شورای فرهنگ عمومی را باید جدی گرفت.

وی تاکید کرد: عرصه‌ای که دشمن به آن دل‌بسته است و برای تحقق آن آشکار و پنهان تلاش می‌کنند عرصه فرهنگی است. دشمن در حال حاضر بر عرصه فرهنگی تمرکز دارد و هدف گرفتن نسل جوان و نوجوان با هدف عادی‌سازی یکسری مسائل است که در جامعه ما به شدت نادرست بوده و جزو منکرات بزرگ تلقی شده است.

دشمن به عرصه‌های فرهنگ دل‌بسته است

حجت‌الاسلام غفوری پروژه شبیخون فرهنگی و پروژه عادی‌سازی منکر اخلاقی و دینی را یکی از مهم‌ترین برنامه دشمن عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعاتی دیگری که به‌شدت تبلیغ منفی نسبت به آن دارد صورت می‌گیرد بحث ازدواج و فرزندآوری است که به‌شدت تبلیغ منفی نسبت به این دو دارد صورت می‌گیرد و تشکیل خانواده را یک امر بد و پرخطر جلوه داده است.

وی نقش بانوان را یکی از محورهای مهم در جامعه دانست و تصریح کرد: دشمن تلاش دارد نقش بانوان را مورد هجمه قرار دهد و ذهنیت‌سازی منفی نسبت به جایگاه زن در انقلاب اسلامی ایجاد کند در حالی که زمینه‌سازی برای پیشرفت و تعالی جایگاه زن از جهات مختلف و تأثیرگذاری علمی مدیریتی و ایفای نقش در همه عرصه‌های اجتماعی در این ۴۵ سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی بی‌سابقه است.

امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: در شرق نقشی برای زن درگذشته قائل نبودند و در غرب نیز از زن به‌عنوان یک کالایی برای پیشبرد اهداف سرمایه‌داری و سرمایه‌داران بزرگ و تنها برای ابزار تبلیغ و افزایش سرمایه سرمایه‌داران جنایت‌کاران صهیونیست استفاده می‌کردند تا جایی که زن را از نقش مادری ساقط کردند.

حجت‌الاسلام غفوری با بیان اینکه دشمن به عرصه‌های فرهنگ دل‌بسته است و اگر موفق شود ضربه‌ای سخت به انقلاب وارد می‌شود، گفت: دشمن به عرصه فرهنگی دل‌بسته است و اگر خدایی ناکرده در این عرصه موفق شود، دشمن به تمامیت ایران اسلامی ضربه می‌زند، چراکه این عرصه همچون سایر عرصه‌ها نیست و تک‌تک افراد هدف قرار گرفته می‌شوند.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب از حدود ۲۵ سال پیش بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردند و مدام اخطار دادند و مرتب عنوان کردند که ما در معرض تهاجم هستیم و در این راستا اول به هجوم فرهنگی اشاره و بعد شبیخون فرهنگی و غارتگری فرهنگی را گوشزد کردند.

کد خبر 737166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.