محسن فرهادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز اظهار کرد: فعالیتهای مرتبط با این ایام از پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا بیستوپنجم فروردین ادامه خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به مصادف شدن ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، مراکز خرید، رستورانها و مراکزی که بعد از افطار تا سحر فعالیت خواهند داشت، نظارت میشوند و غذاهای مخصوص ماه رمضان مانند آش، حلیم و شیرینیهای زولبیا، بامیه، رشته خوشکار مورد بررسی قرار گرفته است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: طی روزهای پایانی سال، آرایشگاههای مردانه، سالنهای زیبایی مورد بررسی و کنترل قرار گرفت و با آغاز سال جدید و سفرهای نوروزی، نظارت بر مراکز تفریحی، تفرجگاهها، مراکز اقامتی هتلها، متلها، خانههای معلم، مدارس و مراکز توریستی و زیارتگاههایی که تردد بیشتری در آنها وجود دارد، از ساعت هشت صبح تا هشت شب، در ساعات اداری و پس از آن ادامه خواهد داشت.
فرهادی با اشاره به فعالیت تیمهای عملیاتی و سیار در این خصوص ادامه داد: با توجه به ابلاغیه معاون وزیر بهداشت و ایجاد کمیته نوروزی، فعالیت بیش از ۲ هزار تیم پیش از پانزدهم اسفند آغاز شده است و در صورت نیاز، بازرسیهای مشترک با تعزیرات حکومتی، سازمان دامپزشکی و معاونت درمان انجام میشود.
وی با بیان اینکه سامانه تلفنی ۱۹۰ در ایام نوروز فعال است، ادامه داد: سامانه مذکور به صورت ۲۴ ساعته، آماده ثبت شکایات افراد است و به شکایتها رسیدگی خواهد شد؛ همچنین فعالیتهای تیمهای مذکور روی مراکزی که مواد غذایی عرضه میکنند، متمرکز است که بازرسیها انجام و در صورت نیاز اخطار صادر و مرکز مربوطه پلمب میشود.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم خودمراقبتی افراد جامعه افزود: برخی افراد غذاهای خانگی را تنها به علت ارزان قیمت و خانگی بودن، خریداری میکنند و این در صورتی است که نظارتی روی این محصول وجود ندارد، از همین رو انتظار میرود خود افراد از محصولاتی که تحت عنوان غذای خانگی در بازار وجود دارد، استقبال نکنند و برای خرید و سرو غذا و شیرینی به مراکز معتبر مراجعه کنند.
نظر شما