به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محمدجواد حیدریپور در آئین افتتاح دستگاه سی تی آنژیوگرافی بیمارستان بهشتی کاشان اظهار کرد: در ۲ سال اخیر مشارکت این بنگاهها رشد چشمگیری داشته و این مشارکت در سال جاری بیش از چهار هزار و پانصد میلیارد است و سال آینده، سیر صعودی خواهد داشت.
وی با اشاره به رشد دو برابری مشارکت خیّرین سلامت در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به ۲ سال قبل، افزود: روند صعودی مشارکت خیران و افزایش مشارکت ایشان طی دو سال ابتدایی دولت سیزدهم به این معنا است که اعتماد اجتماعی به حوزه کارهای خیر بیشتر شده است و سالانه بیش از چهار هزار میلیارد تومان خیرین کمک کردهاند.
مدیرکل سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت تصریح کرد: در حوزه سازمانهای مردمنهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت سه شاخص به عنوان محورهای اصلی مبنای کار است که شامل عدالت و شفافیت، اولویت بهداشت و پیشگیری و تمرکز بر مناطق کم برخوردار است.
وی افزود: در دولت مردمی، توجه و مشارکت خیرین در حوزههای بهداشت، آموزش، پژوهش، اورژانس، خوابگاههای دانشجویی، همراه سرای بیماران و تختهای روانپزشکی بیشتر از سالهای گذشته بوده است.
حیدریپور با اشاره به نقش ویژه خیرین و سازمانهای مردمنهاد در پیشبرد هرچه بهتر اهداف نظام سلامت کشور افزود: در سالهای اخیر اخبار خیرین و کمکهای آنان به حوزه سلامت، از پررنگترین اخبار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پایگاه اطلاعرسانی «وبدا» بوده است و مسئولان حوزه سلامت کشور و مسئولان دانشگاهها نیز به این امر توجه ویژهای داشتهاند.
وی رویکرد کنونی نسبت به مشارکتهای مردمی و مشارکت خیرین در ارتقای سطح سلامت را موضوعی مهم خواند که به مسئولان رده بالای کشور نیز انتقال یافته و این امر را نشان از اهمیت مشارکتهای مردمی دانست.
مدیرکل امور خیرین و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی توانستهاند در دو سال گذشته ضمن استفاده از مشارکت ارزشمند خیرین در توسعه زیرساختهای سلامت، با برپایی مراسمهای مختلف، از این مشارکت خیرین، مؤسسات خیریه، سمنها و بنگاههای اقتصادی تقدیر به عمل آورند، وزارت بهداشت به عنوان یک دستگاه حاکمیتی در تکریم خیرین، نهایت تلاش خود را میکند.
حیدریپور همچنین از تهیه و طراحی سامانهای به منظور مشارکت خیرین سلامت بر اساس نیازمندیهای وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و افزود: این سامانه در بهار سال آینده رونمایی میشود که این سامانه، قالب ارتباطی خیرین با دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت برای کمک بر اساس اولویت و نیازسنجیهای مناطق مختلف خواهد بود.
وی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان یکی از دانشگاههایی که بیشترین رشد در مشارکت خیرین سلامت را داشته یاد کرد و گفت: دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی مازندران، آذربایجانهای شرقی و غربی، یزد، کرمان، شیراز، لار، اراک، اصفهان، ایرانشهر و گراش در این زمینه موفقیتهای چشمگیری داشتهاند.
نظر شما