تاثیر قانون درآمد پایدار بر عملکرد شهرداری‌ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: قانون درآمد پایدار به‌عنوان بستری واحد، علاوه‌بر استانداردسازی درآمد شهرداری‌ها، آن‌ را منظم می‌کند.

سعید ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه شهرداری‌ها بهمن هر سال لوایح درآمدی خود را ارسال می‌کنند، اظهار کرد: قانون درآمد پایدار نظم و ترتیب مناسبی به لوایح درآمدی شهرداری داد، به‌گونه‌ای که لوایح، عوارض و بهای خدمات در قالب الگوی مشخصی قرار گرفت و پس از تصویب شورای اسلامی شهر به فرمانداری، استانداری و وزارت کشور ارسال شد تا سطحی فراتر از شهر مبنای کار شهرداری قرار گیرد.

وی افزود: قانون درآمد پایدار به‌عنوان بستری واحد، علاوه‌بر استانداردسازی درآمد شهرداری‌ها، آن را منظم می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به اینکه سال جاری دومین سال استفاده از قانون درآمد پایدار است، افزود: این قانون بسیار کمک‌کننده است و حتی ظرفیت آن در حوزه‌های مختلف شهرداری ایجاد شده است، به‌گونه‌ای این حوزه‌ها تحلیل‌ها را انجام داده‌اند و عوارض، بهای خدماتی که می‌تواند کمک‌کننده باشد را آماده کرده‌اند.

ابراهیمی با اشاره به ظرفیت حوزه‌های شهری تصریح کرد: قانون درآمد پایدار ظرفیت وصول عوارض را استاندارد می‌کند و کارایی دیگر وصول عوارض است، به معنی اینکه این قانون می‌تواند این عوارض را به‌خوبی، با کیفیت و قانون‌مند وصول کند.

وی ادامه داد: قانون درآمدهای پایدار از نظر شفاف کردن ظرفیت‌ها، کار خود را به‌درستی انجام داده است و لوایح را قانون‌مند دقیق، یکپارچه و منظم می‌کند.

ابراهیمی با اشاره به آثار مستقیم قانون درآمد پایدار بیان کرد: این قانون بر وضع کلی اقتصادی جامعه، سیستمی که به سوی منابع می‌رود و راهکارهای دستی و الکترونیکی که برای وصول منابع است، اثر مستقیمی دارد.

کد خبر 732849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.