مطالبه‌گری دانشگاهیان باید پیوست حماسه بزرگ حضور در انتخابات باشد

مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: پس از انتخابات، پیوست این حماسه بزرگ مسئله مطالبه‌گری از مسئولان است که باید توسط دانشگاه‌ها شکل گیرد. در اصفهان مسئله آب، هوا، حاشیه‌نشینی، بیکاری، ازدواج و در سطح کشور مسئله مهم تورم از جمله مسائلی است ک با مطالبه‌گری قابل رفع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر مبنای حمایت مردم شکل گرفت و این‌گونه نبود که امام خمینی (ره) با توپ، تانک و هواپیما با حکومت جاعل پهلوی مقابله کند. امام راحل با مردم به میدان آمد و هر گروهی که به دنبال مقابله مسلحانه بود، آن‌ها را نقد می‌کرد. با حضور مردم نظام جمهوری اسلامی در ابتدای سال ۵۸ رأی قاطع آورد و تشکیل شد و دفاع مقدس نیز با حضور مردم شکل گرفت و پیروز شد. امنیت کنونی و ملی ما در گرو همراهی و حضور مردم در صحنه و همراهی با حکومت مقدس جمهوری اسلامی ایران است و طبیعی است دشمنان این نقطه قوت را به‌عنوان هدف خود برای تضعیف انتخابات دنبال کردند و تمام تلاش خود در فضای مجازی و رسانه را برای ناامید کردن مردم و دور کردن آن‌ها از نظام و کشور را انجام دادند.

استادان، دانشجویان، نخبگان، جامعه دانشگاهی و دانش‌آموختگان همیشه نسبت به رویدادها و موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه حساس و در بسیاری موارد نقش‌آفرین بوده‌اند. انتخابات به عنوان یک آوردگاه سیاسی و تعیین‌کننده سرنوشت و مسیر جامعه از این امر مستثنی نیست و دانشگاهیان به قدر توان خود همواره در انتخابات فعال بوده و بر آن اثر داشته‌اند. در نظام اسلامی نقش مردم در تعیین سرنوشت خود پررنگ دیده شده و در اصل ششم قانون اساسی ایران نیز این مسئله ترسیم شده است، از این رو حضور پرشور مردم در انتخابات بر بسیاری از تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و فرهنگی داخلی و منطقه‌ای تأثیرگذار است.

نباید فراموش کنیم انتخاب ما است که می‌تواند سرنوشت کشور را رقم بزند پس برای رفع مشکلات جامعه انتخاب افراد متخصص، کارشناس و کاربلد که بتوانند با مطالبه‌گری و تصویب قوانین، شرایط زندگی مردم را تسهیل کنند، ضروری است. حضور جوانان به خصوص دانشگاهیان در عرصه انتخابات حائز اهمیت است، دانشجویان با توجه به ظرفیت و توانایی که دارند تأثیرگذارترین قشر جامعه به شمار می‌روند و حضور آن‌ها در صحنه، شور و هیجان را در جامعه به دنبال دارد.

مطالبه‌گری دانشگاهیان باید پیوست حماسه بزرگ حضور در انتخابات باشد

مجتبی جعفری، مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در پاسخ به این سوال که حضور مردم در انتخابات تا چه میزان تأثیرگذار است، به خبرنگار ایمنا می‌گوید: مسئله انتخابات، همچون سایر مشارکت‌های عمومی مردم و راهپیمایی‌های متعدد، مسئله بسیار مهمی در جمهوری اسلامی است و در این حوزه است که مردم حمایتشان را از نظام جمهوری اسلامی نشان می‌دهند، اما بدیهی است که انتخابات نسبت به سایر مشارکت‌ها، تأثیر طولانی‌مدتی دارد، چرا که این رویداد، اهدای کلید اداره کشور به دست عده‌ای خاص است.

وی می‌افزاید: طبیعتاً در بین مردم جامعه عده‌ای هستند که همیشه نگاه مردم به سمت آن‌ها است که این افراد عبارتند از قشر تحصیل‌کرده از جمله دانشجویان، طلاب، اساتید حوزه و دانشگاه و انسان‌های اثرگذار که از آن‌ها در تعیین افراد و مطالبه‌گری از منتخبان انتظار دارند.

مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در رابطه با اهمیت انتخابات در این دوره اضافه می‌کند: اهمیت انتخابات این دوره همانطور که رهبر انقلاب برخلاف سایر انتخابات‌ها از اوایل سال ۱۴۰۲ به آن اشاره و حساسیت آن را بیان کردند، ملموس بود. این حساسیت به تعبیر رهبر این بود که بعد از گذراندن موانع بسیاری که دشمن بر سر راهمان قرار داده بود، به قله نزدیک شده‌ایم و از زمانی که سیم خاردار نداشتیم جلوی دشمن بگذاریم به جایی که موشک، ماهواره و امکانات علمی فراوان داریم، رسیده‌ایم. به هر میزانی پیشرفت کشور بیشتر شود، دشمن تلاش می‌کند از راه‌های مختلف نفوذ کند که یکی از این راه‌ها زمانی است که مردم درصدد حضور انتخابات هستند که دشمن از طریق انقلاب‌های رنگی، جنگ‌های نرم و از طریق تخریب و توطئه علیه ما تلاش می‌کند تا اثرگذار باشد، اما مردم در این دوره با درصد مشارکت قابل قبولی پای کار آمدند و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان زدند.

مطالبه‌گری دانشگاهیان باید پیوست حماسه بزرگ حضور در انتخابات باشد

جعفری با اشاره به اقداماتی که پیش از انتخابات برای حضور پرشور قشر دانشگاهی صورت گرفت، تصریح می‌کند: اساتید دانشگاه و بسیج در انواع رسانه‌ها و ابزارهای رسانه‌ای که می‌شد ورود کردند و در قبال انقلاب و نظام اسلامی انجام وظیفه نمودند.همچنین در صدها نشست، هم‌اندیشی، جلسات گفت‌وگو و مناظره‌ها در دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و صداوسیما اتفاقات مختلفی صورت پذیرفت که آثار خود را داشت. دانشجویان نیز به همین صورت از طریق کانون‌ها و بسیج دانشجویی از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی و تلاش کردند. همچنین فعالیت میدانی در مکان‌هایی که مردم حضور دارند در این دوره نیز انجام شد. به صورت کلی در هر مکانی که مخاطبی وجود داشت که باید استاد دانشگاه یا حوزه وارد می‌شد و تبیین می‌کرد این کار اتفاق افتاد.

وی تصریح می‌کند: دانشجویان انسان‌های توانمندی هستند که به جز بال تحصیل و دانش بال دیگری به نام فعالیت‌های اجتماعی دارند، در این راستا شور و نشاط خوبی از مدت‌ها قبل از انتخابات در دانشگاه‌ها با برپایی کرسی‌های آزاداندیشی شکل گرفت. در دانشگاه آزاد سال جاری سومین سالی بود که کرسی‌های آزاد اندیشی برگزار شد، همچنین در دانشگاه آزاد اصفهان گذر مشارکت نیز ایجاد شد و هر روز چند نفر از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در دانشگاه‌های مختلف دعوت به مناظره می‌شدند و به بحث می‌پرداختند تا به سوالات دانشجویان پاسخ داده شود.

وی ادامه می‌دهد: در روز انتخابات به‌رغم توطئه‌های فراوانی که برای کاهش مشارکت مردم از سمت دشمن انجام شد تا بتواند هجمه‌ها را علیه انقلاب بیشتر کند، شاهد شرکت جمعیت قابل قبولی در این حماسه سرنوشت‌ساز بودیم که مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان بود. مجموعه‌های دانشگاهی نیز در این امر خوب درخشیدند، البته همیشه می‌توان بهتر بود و تلاش مضاعف کرد، اما نشست‌ها و تبیین‌های خوبی انجام شد و دانشگاه‌ها مسئولیت‌های اجتماعی را به خوبی انجام دادند و امیدواریم آثار آن را در نماینده‌های خوبی که انتخاب شدند ببینیم و مجلس انقلابی خوبی شکل گیرد.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در رابطه با وظیفه دانشگاهیان پس از مشخص شدن نتایج آرا و اعلام اسامی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان می‌کند: پس از انتخابات، پیوست این حماسه بزرگ مسئله مطالبه‌گری از مسئولان است که باید توسط دانشگاه‌ها شکل گیرد. در اصفهان مسئله آب، هوا، حاشیه‌نشینی، بیکاری، ازدواج و در سطح کشور مسئله مهم تورم از جمله مسائلی است که امروزه با مطالبه‌گری دانشگاه‌ها و دغدغه‌مندی مسئولان قابل حل است و به گفته رهبر انقلاب در مشکلات بن‌بست نداریم و با هم اندیشی تمام مسائل را می‌توان حل کرد. از اقدامات دیگری که دانشگاه‌ها می‌توانند انجام دهند، تشکیل گروه‌های علمی برای رفع مشکلات مردم است که می‌توانند در این زمینه به نماینده‌ها کمک کنند تا قوانین علمی و خوب را تدوین و مسائل مختلف کشور حل شود.

به گزارش ایمنا، از ابتدا، دشمن به دنبال راهی برای توطئه و تخریب جمهوری اسلامی بوده است در این راستا حضور جوانان به خصوص دانشگاهیان در عرصه انتخابات ۱۴۰۲ حائز اهمیت بود. دانشجویان با توجه به ظرفیت و توانایی خود تأثیرگذارترین قشر جامعه به شمار می‌روند و حضور آن‌ها در صحنه انتخابات، شور و هیجان را در جامعه به دنبال داشت.

گزارش از مریم ترکزاد؛ خبرنگار ایمنا

کد خبر 732799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.