برپایی ۶۳۵ شعبه اخذ رای در شهرستان کرمانشاه

فرماندار شهرستان کرمانشاه با اشاره به برپایی ۶۳۵ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه کرمانشاه از آغاز تبلیغات مجلس شورای اسلامی از پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدرضا آمویی امروز _یکشنبه بیست و نهم بهمن _در همایش نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در سالن آموزش و پژوهش استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری امسال در یازدهم اسفندماه به طور همزمان برگزار خواهد شد که بر همین اساس یک هزار و ۲۷۰ صندوق اخذ رأی در شعبه‌های این استان مستقر خواهد شد.

وی از تدارک ۶۳۵ شعبه اخذ رأی در این شهرستان برای انتخابات یازده اسفند خبر داد و افزود: از این تعداد شعبه ۵۳۵ شعبه در شهر کرمانشاه و ۱۰۰ شعبه نیز برای بخش‌های چهارگانه پیش بینی شده است.

فرماندار شهرستان کرمانشاه با اشاره به نام‌نویسی اولیه ۵۴۶ کاندیدا انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان کرمانشاه، تصریح کرد: آغاز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه پس از بررسی ثبت‌نام کنندگان در مرحله پیش ثبت‌نام نهایتاً ۲۸۹ نفر موفق به ثبت نهایی برای ورود به مرحله بعدی شدند.

آمویی اضافه کرد: با بررسی شرایط و وضعیت کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان کرمانشاه تعداد ۱۴۰ نفر با بارگذاری مدارک و تأیید نهایی ثبت نام‌های خود تأیید صلاحیت شده‌اند.

وی با اشاره به انصراف دو نفر از تأیید صلاحیت شدگان در شهرستان کرمانشاه، ادامه داد: علاوه بر انصرافی‌ها شش نفر دیگر نیز درخواست انتقال به دیگر شهرستان‌ها را داشته‌اند.

فرماندار شهرستان کرمانشاه با اشاره به زمان تبلیغات کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، گفت: بر اساس زمان مشخص شده تبلیغات سه نامزد انتخابات مجلس خبرگان رهبری از پنجشنبه هفته گذشته آغاز شد و تا ساعت ۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۱۰ اسفند ادامه خواهد داشت.

آمویی با اشاره به فرصت یک هفته‌ای تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این کاندیداها نیز مطابق قانون می‌توانند تبلیغات خود را از روز پنجشنبه هفته جاری سوم بهمن به مدت یک هفته آغاز و تا ساعت ۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه هفته آینده دهم اسفند ادامه دهند.

وی با بیان اینکه هر نامزد انتخابات می‌تواند یک ستاد مرکزی و ۲ ستاد فرعی در هر کدام از نواحی هشت گانه شهر کرمانشاه داشته باشد، گفت: این افراد همچنین مجاز به تشکیل ستادهای انتخاباتی در هرکدام از بخش‌ها و روستاها نیز خواهند بود.

فرماندار شهرستان کرمانشاه از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی خواست تا هرچه سریع‌تر نسبت به معرفی رئیس ستاد انتخاباتی خود و محل‌های تشکیل آن‌ها به فرمانداری اقدام و در صورتی که در فضای مجازی نیز اقدام به تشکیل ستاد کرده‌اند حتماً آدرس سایت یا کانال به همراه مدیر آن را اعلام کنند تا در ردیف ستادهای غیر مجاز قرار نگیرد.

آمویی از ممنوعیت برپایی ستادهای انتخاباتی در برخی نقاط شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: این نواحی شامل میدان‌های فردوسی و کاشانی، چهار راه مدرس تا میدان انقلاب، میدان معلم در سه راهی مسکن و چهار راه نوبهار تا سی متری دوم می‌شود.

وی از نامزدهای انتخابات مجلس خواست تا بحث شفافیت مالی و مقدار هزینه‌های آورده شده در قانون انتخابات را رعایت کنند و اضافه کرد: موضوع دیگری که این افراد حتماً باید رعایت کنند خودداری از تبلیغات زودهنگام و رعایت اخلاق انتخاباتی است.

فرماندار شهرستان کرمانشاه ادامه داد: در روز برگزاری انتخابات هر نامزد می‌تواند نماینده‌ای را در هر شعبه مستقر کند اما اسامی این افراد چهار الی پنج روز پیش از برگزاری این رویداد باید به فرمانداری اعلام شود.

آمویی با اشاره به اینکه در شهرستان کرمانشاه یازده هزار نفر کار برگزاری و نظارت بر انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را برعهده خواهند داشت، اظهار کرد: امیدوارم با حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی شاهد موفقیت و پیروزی دیگری برای نظام و انقلاب اسلامی باشیم.

کد خبر 729228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.