علی باقری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت پلهای عابر پیاده در خیابان کاوه اظهار کرد: یکی از خیابانهای پرتردد شهر اصفهان که ورود و خروج شهر اصفهان نیز از طریق آن انجام میشود، خیابان کاوه بوده که در اکثر ساعات شبانهروز از ترافیک خودرویی بالایی برخوردار است.
وی افزود: تردد عابران پیاده در این خیابان پرتراکم، موجب حوادث ناگواری میشد که در سالهای گذشته اقدام به نصب موانع میانی این خیابان به منظور بهبود تردد عرضی عابران حدفاصل تقاطع چمران تا میدان شهدا شد و دو پل عابر پیاده احداث شد.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان تاکید کرد: با توجه به تردد عابران در محل بیمارستان امام موسی کاظم (سوانح سوختگی) بهصورت مکانیزه به همراه پله برقی نصب شده است و پس از مسافتی حدود ۲۰۰ متر، پل عابر پیاده غیرمکانیزه مجاور مدرسه سادات نیز نصب شده بود.
باقری با اشاره به مکانیزه کردن پل عابر پیاده مقابل مدرسه سادات گفت: با تسهیل تردد معلولان و عبور کالسکه حمل کودکان و صرفهجویی در مصرف انرژی، مقرر شد تا این پل مجهز به آسانسور شود، از اینرو عملیات حفاری محل فونداسیون چاله آسانسور انجام شد و بتنریزی در ضلع شرقی آن صورت گرفت، همچنین عملیات حفاری ضلع غربی آن در دست اقدام است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و هزینهای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در حال انجام است.
مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طبق درخواستهای اهالی محله تیران، مکانیزه کردن پل عابر پیاده خیابان شهید باهنر مقابل مسجد حضرت ابوالفضل (ع) نیز در دست بررسی است و پس از تأیید معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری، عملیات مکانیزه شدن آن نیز اجرایی خواهد شد.
نظر شما