حسن ملکحسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از گلستان اظهار کرد: برای اجرای زیرساختها، تجهیز و نهایی کردن منطقه آزاد ۵۳ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بخشی از این منابع از درآمدهای منطقه آزاد به دست خواهد آمد.
وی از تهیه و ارائه ۱۱۰ بسته سرمایهگذاری به صورت کتابچه و کتاب الکترونیک به سرمایهگذاران داخلی و خارجی خبر داد و گفت: اولویت اول ما در منطقه آزاد بخش خصوصی است.
مدیرعامل منطقه آزاد اینچهبرون با اشاره به پراکندگی اسناد اراضی منطقه آزاد گفت: تثبیت اراضی و صدور سند مالکیت برای هشت هزار و ۲۱ هکتار معادل ۶۵ درصد اراضی منطقه آزاد اینچهبرون انجام شده است.
وی در توضیح محورهای ترانزیتی این منطقه خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای لجستیکی و ترانزیتی منطقه آزاد، مرکز لجستیک مرزی فعلی با دو پله ارتقا به دهکده لجستیک تبدیل خواهد شد.
ملکحسینی خاطرنشان کرد: تهیه طرح جامع دهکده لجستیک با استفاده از ظرفیت مهندسان مشاور داخلی و مشاوران حوزه حملونقل cis در دست اقدام است.
وی با اشاره به روشهای آبرسانی به منطقه آزاد هم گفت: برنامهریزی شده است تا آب مورد نیاز این منطقه با روشهای انتقال آب با تانکر، احداث چاه آب، آبرسانی از طریق سدهای گلستان، انتقال آب دریا و پساب شهرستان گنبد کاووس و گرگان تأمین شود.
به گفته مدیرعامل منطقه آزاد اینچهبرون، ایجاد ۴۷ هزار شغل، استقرار ۱۶۰۰ واحد صنعتی، ایجاد شهرک متالوژی و شهرک پتروشیمی، افزایش بار ریلی به ۱۳.۷ میلیون تن و افزایش سه برابری ارزش افزوده بخش صنعت استان گلستان به عنوان چشمانداز این منطقه در طرح جامع تدوین شده است.
وی با بیان اینکه منطقه آزاد اینچهبرون تلاقی کریدورهای بینالمللی است، تصریح کرد: پیگیر کریدور هوایی هستیم تا فرودگاه را بهطور اختصاصی در این منطقه داشته باشیم.
نظر شما