به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، لطفالله شیبانی امروز_ سهشنبه بیستوچهارم بهمن_ در نشست خبری خود با خبرنگاران با موضوع تشریح فرآیند انتخابات ۱۴۰۲ در سطح شهرستان شیراز اظهار کرد: حوزه انتخابیه شهرستان شیراز شامل سه بخش مرکزی ارژن، سیاخ دارنگون و شهرستان زرقان شامل بخش مرکزی و بخش رحمتآباد است که در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همزمان ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در دو شهرستان مجموعاً ۸۷۵ شعبه اخذ رأی پیشبینی شده است.
وی افزود: از این تعداد شعبه اخذ رأی ۴۳ شعبه در شهرستان زرقان و ۶۶۱ شعبه در شهر شیراز است که ۷۴۷ شعبه شهری و ۱۲۸ شعبه روستایی است.
فرماندار شیراز گفت: در شهر شیراز چهار شعبه مربوط به اقلیتهای مذهبی است که مرکز حوزه انتخابیه شهرستان مرکزی شیراز در انتخابات پیشرو حوزه فرعی سه مربوط به اقلیتهای مذهبی کلیمی، زرتشتی و ارامنه جنوب است.
شیبانی ادامه داد: در شهر شیراز دو شعبه مربوط به اقلیت همشهریان کلیمی، یک شعبه مربوط به زرتشتیان و یک شعبه مربوط به ارامنه خواهیم داشت.
انصراف ۱۳ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در شیراز
وی در خصوص تعداد داوطلبان تأیید صلاحیت شده افزود: مجموع داوطلبین تأیید صلاحیت شده در دو شهر شیراز و زرقان با احتساب کاندیدهای انصراف داده شده یا داوطلبانی که از حوزههای انتخابیه شهرستان شیراز به سایر حوزهها تغییر انتخابیه دادند و بالعکس از سایر حوزهها به حوزه انتخابیه شیراز آمدهاند ۳۰۲ نفر است.
فرماندار شیراز تصریح کرد: از این تعداد کاندیدای مجلس شورای اسلامی ۲۵۹ نفر مرد و ۴۳ نفر خانم هستند.
شیبانی در خصوص تحصیلات داوطلبان افزود: از میان داوطلبین تأیید صلاحیت شده تحصیلات ۱۷ نفر لیسانس، ۲۲۳ نفر فوق لیسانس، ۴۸ نفر دکترا و هفت نفر حوزوی است.
شیبانی تاکید کرد: روز چهارشنبه، بیستوپنجم بهمن آخرین فرصت قانونی تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان است و پیشبینی ما این است که هنوز هم تغییر در حوزه انتخابیه داوطلبان را داشته باشیم.
وی افزود: از مجموع تعداد داوطلبین تأیید صلاحیت شده تاکنون ۱۳ نفر انصراف دادهاند یا تغییر حوزه انتخابیه داشتند که شامل ۱۲ مرد و یک خانم بوده است.
انتخابات در امنیت کامل برگزار میشود
فرماندار شهرستان شیراز با اشاره به اینکه در انتخابات پیشرو تمهیدات برگزاری انتخابات باشکوه، با مشارکت و در امنیت کامل اتخاذ شده است، اظهار کرد: در هر حوزه انتخابیه براساس هماهنگی و فراخوانی که در دانشگاههای شیراز اعلام شد، یک نفر از دانشجویان به عنوان عضو اجرایی شعبه تعیین شد و یک نفر به صورت آزاد که از کارمندان ادارات است در برگزاری انتخابات حضور خواهند داشت و همچنین در هر شعبه اخذ رأی تعداد پنج تا هفت نفر از عوامل اجرایی در برگزاری این فرآیند حضور خواهند داشت.
شیبانی خاطرنشان کرد: از دیگر عوامل اجرایی سه نفر به عنوان اعضا نظارت و اعضا امنیتی هر شعبه سه تا چهار نفر در هر شعبه اخذ رأی پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: تاکنون تعرفهای به دست ما نرسیده است اما برنامه برگزاری یک انتخابات باشکوه که در جریان برگزاری آن مشکلی وجود نداشته باشد، برنامهریزی شده است.
فرماندار شهرستان شیراز افزود: تاکنون ۲۰ سالن و مکان در شهر شیراز برای برگزاری تبلیغات انتخاباتی داوطلبان تعیین شده است و در صدد افزایش تعداد مکانها هستیم.
به گزارش ایمنا، راهاندازی سامانه تلفنی و نرمافزار شعبه یار جهت معرفی نزدیکترین شعب اخذ رأی از دیگر اقدامات در دست اجرا برای برگزاری دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی بود که فرماندار شیراز به آنها اشاره کرد.
نظر شما